OBLIKOVANJE OBJEKTA – Izdelano v Italiji

POHIŠTVO ZA HOTELSKO BIVANJE IN OBLIKOVANJE

Predstavljamo vam vodilno italijansko podjetje Mobilspazio, ki je lider za opremo hotelov, ki jih zastopamo.

Več kot dvajset let se je Mobilspazio specializiral za proizvodnjo pohištva in opreme za hotelirstvo in turizem pod blagovno znamko Mobilspazio. Pozornost do detajlov, tipičen italijanski slog in visoka kakovost končnih izdelkov naredi hotelsko pohištvo idealno izbiro za opremljanje hotelov, ustanov, skupnosti, rezidenc, nočitev z zajtrkom, penzionov, gostišč, študentskih domov in turističnih objektov. na splošno, kjer je nujno, da imate trajno, dolgotrajno, enostavno upravljano in prijetno videti pohištvo, ki gostu omogoča, da se počuti udobno. Tudi za majhne prostore in za zadovoljevanje različnih potreb turističnih objektov,

Mobilspazio neposredno izdeluje pohištvo, ki je 100% certificirano MADE IN ITALY (100% italijanska proizvodnja) in si ga lahko brez obveznosti ogledate v velikem razstavnem salonu, ki je ustanovljen neposredno v podjetju za sektorske operaterje, po dogovoru. V primeru obnove, prenove ali nove gradnje nastanitvenega objekta lahko zagotovimo storitev 360 stopinj, od zasnove pohištva z zelo realističnimi dvodimenzionalnimi in tridimenzionalnimi vizualizacijami, do pregleda za preverjanje projekta, do dostave. in sestavljanje z našim specializiranim osebjem.

Sobe za hotele, rezidence, garsonjere in druge objekte…

Monoblock Mini kuhinje

RAZLIČNE REŠITVE ZA OPREMLJANJE OBJEKTOV

Mini kuhinja je ena od zgodovinskih proizvodov Mobilspazio. Izdelane za profesionalno uporabo so naše mini kuhinje vsestranske, kompaktne in popolne z aparati. So idealna rešitev, ki varčuje s prostorom za apart-hotele, študentske domove, garsonjere, vojašnice, stanovanjske enote in rezidence.
Dodana vrednost kuhinjskih elementov in vseh izdelkov Mobilspazio je debelina panelov 38 mm, površina, odporna na praske, in 100% izdelana v Italiji.

 

Z drsno loputo

Z zaprtimi vrati

Odprta

Po naročilu

Z ROLOJEM K-102 Z VRATI K-140 ODPRTE K-133 PO NAROČILU
Z ROLOJEM K-108 Z VRATI K-143 ODPRTE K-149
Z ROLOJEM K-109 Z VRATI K-144
Z LOPUTO K-120 Z VRATI K-150
Z ROLOJEM K-137 Z VRATI K-155
Z ROLOJEM K-142
PO NAROČILU

 

Če ne najdete kar ste iskali? Kontaktirajte nas TUKAJ

 

Videoteka

Mobilspazio poziva izvajalce in strokovnjake s področja industrije, da obiščejo STALNI SEJEM, ki je namenski razstavni prostor, kjer je bil ustvarjen mini hotel in mini bivališče z resničnimi nastavitvami, ki obiskovalcem omogočajo vstop v resnično gostinsko strukturo, kakovosti izdelkov Mobilspazio. Za tiste, ki jih zanima, je podjetje z veseljem sprejelo obiskovalce, ki skrbijo za stroške hotelske namestitve. Za tiste, ki niso mogli obiskati podjetja, namesto tega Mobilspazio ponuja vrsto fotografij in video posnetkov, ki so narejeni znotraj razstavnega prostora podjetja.

 

Knjižnica Cad

ZA DOSTOP DO KNJIŽNICE  MORATE BITI REGISTRIRANI

Mobilspazio je bil vedno pozoren na potrebe strokovnjakov v sektorju in je bil vedno pozoren in zanesljiv partner, ki je zagotavljal lasten material za oblikovanje, kot so knjižne police za avtomobile, 3D elemente, fotografije, videe, razstavne prostore za predstavitve in srečanja.

Za dostop do naše knjižnice morate biti registrirani.

Če ste že registrirani, vnesite svoje uporabniško ime in geslo.

Če ste novi uporabnik, kliknite spodnjo besedo »register« in podajte potrebne podatke. Eden od naših skrbnikov bo pregledal vašo zahtevo. Po odobritvi boste o rezultatu obveščeni po e-pošti.

Registrirajte se za dostop do prenosa