Barska miza GT918 Rjava barva

logo dež 

Barsko mizo lahko kombinirate s poljubnim številom barskih stolov GS920 in GS921 v rjavi barvi.

 

Redna cena 695,00 € Akcijska cena 487,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
GT 918

Barska miza GT918 Rjava barva

Barski stoli in mize so nepogrešljivi del pohištva na vaši terasi in vrtu. Izberite takšne barske stole in mize, ki se k lepo ujemajo, saj bo tako vaša terasa delovala zelo urejeno in čudovito. Stoli naj bodo udobni za sedenje, po možnosti z nasloni za hrbet in roke in blazino, da boste na terasi res uživali. Da bo druženje prijetno in udobno, ne pozabite na izbiro kakovostnih barskih stolov in miz, ki so del blagovne znamke Ratan.

Si želite del svoje kuhinje ali dnevnega, osrednjega prostora spremeniti v mini barski kotiček, ob katerem lahko posedate v družbi najbližjih, prijateljev? Ali pa ostale obiske namesto na kavč posedete kar v lastno, edinstveno »gostišče«? Če je vaš odgovor da, potrebujete barske stole in mize, ki bodo vaš točilni pult spravili v obratovanje.

Miza GT 918 je odporna proti vsem vremenskim vplivom, zato ni potrebno nobeno vzdrževanje. Barska miza GT 918 ima aluminijasti okvir opleten s polietilensko vrvico - tehno ratan, spodnji del je iz nerjavečega jekla 304, na vrhu je steklena mizna plošča v sredini s posodo za led. Barsko mizo GT 918 lahko kombiniramo z barskimi stoli GS 920 in GS 921. Glede na to, da je udobna in trdna, je priporočljiva ne samo za domače okolje, temveč tudi za gostinstvo, skratka, miza za bare, restavracije, parke, bazene itd.  

Teža mize: 20 kg

Barski stol GS920 rjav Barski stol GS921 rjav

GS920 GS921

Barva: Brown / Rjava

Set barska miza GT918 + 3 barski stoli GS920

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!