Fotelj Flores - Naravni ratan

MINIMALNA KOLIČINA: 2 KOM

 

Redna cena 454,00 € Akcijska cena 372,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biz: 0671709

Fotelj Flores - Naravni ratan

Naravni ratan je azijska bršljanka, iz katere se da izdelovati različno ratan pohištvo. Pohištvo iz ratana je lahko pleteno iz ratanovih lističev, ki so zelo elastični, stoli in mize ter drugo ratan pohištvo pa je lahko izdelano tudi iz ratanovega debla. Naravni ratan se lahko uporablja za raznovrstno pohištvo iz ratana. Naravni ratan in ostali naravni materiali so kot nalašč za vse tiste, ki prisegate na naravno. Naravna garnitura iz ratana vam daje občutek neizmerne topline in varnosti ter povezanosti z naravo. Za ratan pleteno pohištvo se uporabljajo različni naravni materiali, kot so: ratan, bambus, morske trave in listi banan. Poleg pletiva je lahko tudi ogrodje ratan pohištva izdelano iz naravnega ratana ali bambusa. To velja tako za razne sedežne garniture kot tudi za ostalo pohištvo iz ratana. Vsi veste, ali pa si vsaj domišljate, kako prijeten je občutek ob dotiku naravnega... Pa naj bo to naravni ratan, bambus ali morska trava. Garnitura iz ratana je zato zelo raznolika. Izdelana je lahko na sodoben ali tradicionalen način. 

Vrtni stoli so nepogrešljivi del pohištva na vaši terasi in vrtu. Izberite takšne stole, ki se k mizi lepo podajo, saj bo tako vaša terasa delovala zelo urejeno in čudovito. Stoli naj bodo udobni za sedenje, po možnosti z rokonasloni in blazino, da boste na terasi res uživali. Da bo druženje prijetno in udobno, ne pozabite na izbiro kakovostnih vrtnih stolov, ki so del blagovne znamke Ratan.

Opis:

Naravni Ratan. Zaključna obdelava z melaminsko barvo. Odstranljiva blazina z bombažno tkanino. Priporočljivo je, da izdelka ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi in slabemu vremenu. Embalaža brez kartona.

Dimenzije:

  • Širina: 77 cm
  • Globina: 62 cm
  • Višina sedišča: 46 cm
  • Višina rokonaslona: 69 cm
  • Višina: 93 cm

Fotelj Flores

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!