Fotelj Recliner Ottavia 0735224

Redna cena 549,00 € Akcijska cena 450,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: 0735224

Fotelj Recliner Ottavia 0735224

Struktura iz vezanega lesa. Nogice iz lesa Quercia izdelane na bazi nitroceluloze. Oblazinjenje iz poliuretanske pene gostote 24 kg/m3 oblečeno v platno (100-% poliester) v sivi barvi. Mehanizem reklinacijskega mehanizma (Pusch Back) kovinski obarvan s prašno epoksidno barvo. Artikel je v delih in ga je treba sestaviti.

Sodobni počivalniki so zasnovani in oblikovani z namenom, da nam omogočijo kar največje ugodje in užitek. Zagotavljajo, da se telo spočije in sprosti po napornem dnevu, poleg telesnega ugodja pa imajo počivalniki tudi estetsko vlogo. S pravim izborom dopolnijo prostor ali pa postanejo celo kos pohištva, ki v prostoru pritegne največ pogledov. Ker so lahko zelo razkošni, po navadi zahtevajo več prostora. Počivalnike, poimenovane tudi enosedi ali fotelji, največkrat najdemo v osrednjem, dnevnem prostoru.

Ko se odločamo za nov počivalnik, razmišljamo o dizajnu, barvi in materialu, iz katerega bo izdelan. Oblik in barvnih kombinacij je skoraj neskončno, bolj pomembno pa je, da dobro premislimo, čemu bo počivalnik namenjen; udobnemu gledanju televizije ali branju, sprostitvi in počitku ali dobri opori za kolena in noge.

Včasih je veljalo, da mora biti počivalnik skladen s sedežno garnituro, danes pa je zaželeno, da ni iz istega sklopa kot preostalo oblazinjeno pohištvo. Z izborom počivalnika si lahko privoščimo več drznosti, s čimer pridobi prostor svojstven in unikaten značaj.

Dimenzije: 

  • širina 74 cm
  • globina 85 cm
  • višina sedišča 53 cm
  • višina naslona za roke 61 cm
  • višina komplet 103,5 cm

 

Več informacij
Dolžina 85
Širina: 74
Višina: 103,5
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!