Garnitura GT 920

logo dež 

Redna cena 1.305,00 € Akcijska cena 914,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gr: GT 920

Garnitura GT 920 

Barski stoli in mize so nepogrešljivi del pohištva na vaši terasi in vrtu. Izberite takšne barske stole, ki se k mizi lepo podajo, saj bo tako vaša terasa delovala zelo urejeno in čudovito. Stoli naj bodo udobni za sedenje, po možnosti z nasloni za hrbet in roke in blazino, da boste na terasi res uživali. Da bo druženje prijetno in udobno, ne pozabite na izbiro kakovostnih barskih stolov, ki so del blagovne znamke Ratan.

Si želite del svoje kuhinje ali dnevnega, osrednjega prostora spremeniti v mini barski kotiček, ob katerem lahko posedate v družbi najbližjih, prijateljev? Ali pa ostale obiske namesto na kavč posedete kar v lastno, edinstveno »gostišče«? Če je vaš odgovor da, potrebujete barske stole in mize, ki bodo vaš točilni pult spravili v obratovanje.

Opis:

Garnitura GT 920 je sestavljena iz ene barske mize GT 920 in štirih barskih stolov GS 920. Ogrodje iz aluminijastih kvadratnih profilov opleteno s trpežno plastično vrvico - tehno ratan. Debelina stene cevi 1,5 mm. Barska miza GT 920 in barski stoli GS 920 so namenjeni za zunanjo in notranjo uporabo predvsem v gostinstvu ali za domačo uporabo. Naslon za noge je zaščiten z aluminijastim profilom. Barski stoli se lahko pospravijo pod barsko mizo ter tako zavzemajo zelo malo prostora.

Barva: Rjava

Teža kompleta: 38 kg

Več informacij
Dolžina 34
Višina 76
Širina 34
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!