Tende

VISOKO KAKOVOSTNE VRHUNSKE TENDE 

Odkrijte vse modele tend, ki jih proizvajalec Fanani oblikuje, izdeluje in trži po celi Evropi. V različnih razdelkih boste našli izdelke z vodoravnimi, navpičnimi drsnimi ali "nadstreški": vsi izdelki, primerni za zasebno ali komercialno uporabo. Izdelki Fanani so zaradi širokega nabora materialov, tehnologije in tkanin zelo prilagodljivi: za natančnejši pregled vzorcev priporočamo, da se obrnete neposredno na našo pisarno! Vsi izdelki iz našega programa so 40-letni uspeh in tradicija izdelave italijanskega proizvajalca Fanani Tende. Nudimo tende, pergole, senčila in markize. Izdelki, ki jih nudimo, so dobro preizkušeni in kvalitetno narejeni. Izberite najboljšo tendo, pergolo in markizo, ki vas bo zaščitila pred soncem, dežjem in drugimi vremenskimi vplivi.

Fanani Tende

HORIZONTALNE TENDE

Drsne zavese so del Fanani rešitev za pokrivanje ravnih in poševnih površin. Naše modele je mogoče uporabiti tako v kombinaciji s kovinskimi konstrukcijami kot tudi na pompejskih in lesenih konstrukcijah, ki jih je naročnik že kupil (pod pogojem, da jih preverijo naši tehniki). Drsne zavese se premikajo z motoriziranimi krmilnimi elementi: na ta način se lahko bolje prilagodijo potrebam posameznikov, uradov ali podjetij, ki želijo ustvariti senčena in zaščitena območja ter jih hitro prilagajajo različnim trenutkom dneva.


Pergo - Tenda T.30

Pergo - Tenda T.30


Pergo - Tenda T.Veranda

Tenda T.Veranda


TENDE Z RAZTEGLJIVIMI ROKAMI

Tenda z rokami je idealen izdelek za pokrivanje balkonov, vhodov, verand, tako v zasebnih domovih kot v komercialnih dejavnostih zaradi hitre prilagodljivosti različnim trenutkom dneva je zagotovljen pravi vstop svetlobe v naše prostore. Zahvaljujoč široki paleti tkanin in struktur je tenda Fanani široko prilagodljiva in prilagodljiva vašim potrebam.


TENDA T.NOVE B27

Tenda T.Nove B27