Ležalnik - Sunlounger Doge

Redna cena 322,00 € Akcijska cena 264,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Sunlounger Doge 200/A
  • Kupite 8 vsakega za 237,00 € in prihranite 10%
  • Kupite 12 vsakega za 213,00 € in prihranite 19%
  • Kupite 24 vsakega za 198,00 € in prihranite 25%

Ležalnik - Sunlounger Doge

Ležalnik, ki ga je mogoče zložiti, z visoko trdno strukturo iz tehnopolimera, armiran z jeklom in aluminijaste letvice na vrhu. Elastično ležišče iz visoko odpornega tehnopolimera, kolesa za transport in naslonjalo nastavljivo v 5 položajih.

Kolekcija ležalnika Doge je rojena iz potrebe po izboljšanju zunanjih okolij z inovativnim, sodobnim in preprostim dizajnom. Dobljeni rezultat je osupljiv: površina, namenjena sprostitvi, je čista in plavajoča, viseča v zraku, kar zmanjšuje količino, ki jo zasedajo predmeti. Jeklo, aluminij in tehnopolimer, uporabljeni v pravilnem ravnovesju zahvaljujoč uporabljeni vrhunski tehnologiji, so ustvarili izdelke na vrhu lahkotnosti in vodljivosti, pa tudi izjemno odporne in trpežne.

Ležalnik ima nastavljiv naslon v 5 položajih in praktična kolesa za lažji transport; zaradi oblike in praktičnosti ima veliko zmogljivost zlaganja, kar omogoča tako izboljšanje prevoza kot tudi zmanjšanje površin, namenjenih morebitnemu skladiščenju izdelkov.

Ležalnik Doge iz tehnopolimerja visoke trdnosti v površini za sproščanje, ki lahko prenese intenzivno uporabo. Mešanica uporabljenih polimerov zagotavlja veliko površinsko fleksibilnost, ki z ergonomskim prilagajanjem uporabniku ostane udobna tudi brez uporabe blazine, poleg tega pa omogoča, da diha, vlaga in voda uhajata, ne da bi se izognili zastoju. Uporabljeni material je proti strganju, odporen na sol, UV žarke, atmosferska sredstva in klor iz bazenov.

Dimenzije:

  • Dolžina 190 cm
  • Širina 72 cm
  • Višina 32,5 cm

Teža: 14 kg

Ležalnik Doge je izdelanv 7 različnih barvah in je nakladalen v višino.

Minimalna količina naročila 4 kose.

Ležalnik Doge

Tehnične karakteristike

Ležalniki za plažo