Ležalnik - Sunlounger Podio

Redna cena 362,00 € Akcijska cena 297,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Sunlounger Podio 201 R/A
  • Kupite 8 vsakega za 267,00 € in prihranite 10%
  • Kupite 12 vsakega za 240,00 € in prihranite 19%
  • Kupite 24 vsakega za 197,00 € in prihranite 34%

Ležalnik - Sunlounger Podio

Ležalnik, ki ga je mogoče zložiti, z visoko trdno strukturo iz tehnopolimera, armiran z jeklom in aluminijaste letvice na vrhu. Elastično ležišče iz visoko odpornega tehnopolimera, kolesa za transport in naslonjalo nastavljivo v 5 položajih.

Kolekcija ležalnikov Doge in Podio je rojena iz potrebe po izboljšanju zunanjih okolij z inovativnim, sodobnim in preprostim dizajnom. Dobljeni rezultat je osupljiv: površina, namenjena sprostitvi, je čista in plavajoča, viseča v zraku, kar zmanjšuje količino, ki jo zasedajo predmeti. Jeklo, aluminij in tehnopolimer, uporabljeni v pravilnem ravnovesju zahvaljujoč uporabljeni vrhunski tehnologiji, so ustvarili izdelke na vrhu lahkotnosti in vodljivosti, pa tudi izjemno odporne in trpežne.

Ležalnik ima nastavljiv naslon v 5 položajih in praktična kolesa za lažji transport; zaradi oblike in praktičnosti ima veliko zmogljivost zlaganja, kar omogoča tako izboljšanje prevoza kot tudi zmanjšanje površin, namenjenih morebitnemu skladiščenju izdelkov.

Ležalnik Podio uporablja sintetično vlakno na površini za sprostitev, sestavljeno iz prepleta poliestrskih vlaken, prevlečenih s PVC prevleko, ki lahko prenesejo pritisk, atmosferska sredstva, klor, ki se uporablja v bazenih, sol in UV žarki. Ta material je, zahvaljujoč mikro luknjam, zračen in omogoča vlagi in vodi, da uhajata, ne da bi pri tem nastala zastajajoča tekočina.

Dimenzije:

  • Dolžina 190 cm
  • Širina 72 cm
  • Višina 32,5 cm

Teža: 12 kg

Ležalnik Podio je izdelan v 7 različnih barvah in je nakladalen v višino.

Barve mreže za ležalnik Podio

Minimalna količina naročila 4 kose.

Ležalnik Podio

Tehnične karakteristike

Ležalniki za plažo