Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20

LITOŽELEZNA KLOP GINEVRA - GH-801011

Litoželezna klop Ginevra je elegantna in trpežna izbira za vaš vrt ali teraso. S svojim klasičnim dizajnom bo dodala pridih stila in udobja vašemu zunanjemu prostoru. Je primerna za sproščanje na sončnih dneh ali druženje s prijatelji in družino. Klop Ginevra je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje. Prepustite se udobju in lepoti narave na klopi Ginevra.

141,63 €
6 Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
GH801011
 

Litoželezna klop Ginevra (GH-801011) je klop iz litega železa, zasnovana za zunanjo uporabo. Njene lastnosti vključujejo:

1. Trajnost: Izdelana je iz visokokakovostnega litoželeza, ki je odporno na različne vremenske pogoje, kot so dež, sneg, sonce in veter, kar omogoča dolgo življenjsko dobo.

2. Estetika: Značilna je elegantna in privlačna oblika, ki jo lahko prilagodimo različnim stilom vrtnega pohištva in okolja.

3. Stabilnost: Zaradi svoje trdne konstrukcije in teže je klop stabilna in primerna za uporabo na različnih površinah, tudi na neravnih terenih.

4. Udobje: Ergonomska oblika omogoča udobno sedenje, kar omogoča sproščujoče in prijetne trenutke na prostem.

5. Enostavno vzdrževanje: Zaradi materiala je klop enostavna za čiščenje in zahteva minimalno vzdrževanje.

6. Vsestranskost: Primerna je za uporabo v vrtovih, parkih, terasah, javnih prostorih in drugih zunanjih okoljih.

Ginevra (GH-801011) litoželezna klop predstavlja trajno in estetsko rešitev za zunanje sedenje, ki bo dopolnila vsak prostor in zagotovila udobje ter eleganco.

Več informacij
Teža škatle 22 kg
Širina škatle 124 cm
Višina škatle 7 cm
Globina škatle 56 cm
Kubični volumen 0.052 m3
Dolžina 72 cm
Širina: 126 cm
Višina: 63 cm