Ploščati trakovi iz sintetičnega ratana za popravilo pohištva

Trakovi iz PE so tako praktičen material za popravilo in ustvarjalnost ter omogočajo širok spekter uporabe za izboljšanje okolice in ustvarjanje edinstvenih projektov.

Dimenzije in dolžina trakov so napisane zraven barve artikla.

45,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
5-10 dni
SKU
Amo: Sint. Rattan_pl
 
 
 
 
 
 
 
 
Dostava v Sloveniji
Dostava na Hrvaško

Ploščati sintetični ratan material za tkanje

Trakovi iz polietilena (PE) v različnih barvah in dimenzijah, ki so namenjen popravilu zunanjega pohištva iz ratana ali plastike. Ta izdelek je zasnovan za obnovo in popravilo pohištva, ki je izdelano iz ratana ali podobnih materialov. Uporablja se lahko za zamenjavo poškodovanih trakov na stolih, mizah, klopcih in drugem pohištvu ter tako podaljša življenjsko dobo vašega pohištva.

Ta trak je na voljo v različnih barvah in dimenzijah, kar omogoča izbiro, ki najbolje ustreza vašemu obstoječemu pohištvu. Izdelan je iz PE (polietilena), kar ga naredi odpornega na vremenske vplive in primeren za uporabo na prostem.

Uporaba tega izdelka je enostavna in omogoča hitro in učinkovito popravilo vašega zunanjega pohištva, s čimer boste ohranili njegov videz in funkcionalnost. Trak se lahko uporabi za izdelavo različnih dekorativnih predmetov, opletanje steklenih posod, izdelava igračk in podobno.

Trakovi iz polietilena (PE) predstavljajo praktičen material za različne namene.

Prednosti in značilnosti:

  • Vsestranskost: Trakovi iz PE so izjemno vsestranski in se lahko uporabljajo za popravila in obnovo zunanjega pohištva iz ratana ali plastike. So prilagodljivi in enostavni za uporabo.
  • Različne barve in dimenzije: Na voljo so v različnih barvah in dimenzijah, kar omogoča prilagajanje obstoječemu pohištvu ali dekorju. S tem lahko ustvarite estetsko privlačne kombinacije.
  • Odpornost na vremenske vplive: Izdelani iz PE (polietilena), so trpežni in odporni na vremenske vplive. Zato so primerni za uporabo na prostem, saj ne bodo hitro izgubili svoje kakovosti.
  • Podaljšanje življenjske dobe pohištva: Z uporabo teh trakov lahko preprosto popravite ali obnovite poškodovane dele pohištva, s čimer podaljšate življenjsko dobo vašega pohištva in prihranite denar za novo pohištvo.
  • Dekorativna uporaba: Poleg popravil trakovi iz PE omogočajo ustvarjanje dekorativnih predmetov. Uporabljajo se lahko za okraševanje steklenih posod, izdelavo domačih igrač, ročno izdelanih obrti in drugih ustvarjalnih projektov.

Možnosti uporabe:

Vrtne mize in stoli: Trakovi iz PE so odlična izbira za popravilo ali osvežitev zunanjega pohištva na vrtu ali terasi.
Ogrodja za rastline: Uporabljajo se lahko za izdelavo trdnih ogrodij za plezalne rastline in vrtnarske projekte.
Izdelava ograj: Trakovi iz PE so primerni tudi za izdelavo vzdržnih ograj ali pregrad v vrtu.
Ustvarjalni projekti: Zaradi svoje vsestranskosti se trakovi iz PE pogosto uporabljajo v ustvarjalnih projektih, kot so izdelava unikatnih dekorativnih predmetov, okraski in igrače.

ploscati-trak-iz-sinteticnega-ratana

ploscati-trak-iz-sinteticnega-ratana

ploscati-trak-iz-sinteticnega-ratanaNašli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!