Stol ARTESIA S

Dizajn, ki ga je zasnoval Forsix, je popolna sinteza med treznostjo in tehniko, v kombinaciji z izdelkom, ustvarjenim za uporabo v konferenčnih sobah, čakalnicah, kotičkih za srečanja ali javnih okoljih. Racionalnost izdelka je okrepljena z najsodobnejšimi in živahnimi barvami, ki jih je mogoče zlahka kombinirati ton v ton ali namerno uporabiti v kontrastu, da se poveča njegova prilagodljivost.

89,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gab: ARTESIA_S_110
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stol ARTESIA S

Stol Artesia, ima številne prednosti, ki ga naredijo edinstven in praktičen izdelek:

Essenzialnost in eleganca: Stol Artesia združuje preprostost in eleganten dizajn, kar ga naredi primernega za različne prostore, kot so konferenčne dvorane, čakalnice, sestanki ali javni prostori.

Praktičnost: Stol Artesia je zasnovan za praktično uporabo. Ena izmed njegovih ključnih prednosti je enostavno sestavljanje, kar olajša postavitev in premikanje stolov glede na potrebe prostora.

Confort: Čeprav je znan po svoji funkcionalnosti, stol Artesia zagotavlja tudi udobno sedenje. Ergonomsko oblikovan sedež omogoča udobje tudi med daljšim sedenjem.

Impilabilnost: Stoli Artesia so zasnovani za optimalno izrabo prostora. Njihova izjemna impilabilnost omogoča, da jih enostavno zložite enega na drugega, kar je še posebej priročno pri shranjevanju ali čiščenju prostora.

Visoka vsestranskost: Zaradi svoje preproste oblike in različnih barvnih možnosti je stol Artesia izjemno vsestranski in se lepo vključuje v različne dekorativne sloge.

Trajnost: Stol Artesia je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in trpežnost, kar je pomembno za pogosto uporabo v javnih prostorih.

Barvna izbira: Na voljo je širok izbor živahnih barv, ki omogočajo kreativne kombinacije in prilagoditev stolov glede na želeno estetiko prostora.

Družbeno odgovorna znamka: znana po svoji družbeni odgovornosti in skrbi za okolje, kar pripomore k večji privlačnosti stolov Artesia za okolju ozaveščene kupce.

Z vsemi temi prednostmi je stol Artesia idealna izbira za prostore, ki zahtevajo praktične, udobne in estetsko privlačne stole z visoko stopnjo vsestranskosti.

Bistvena, praktična in udobna. Artesia je najbolj vsestranska, najbolj funkcionalna in na vrhu kolekcije v kategoriji za enostavno montažo in neprekosljivo zlaganje.

Zahvaljujoč dvema sprejetima in patentiranima tehničnima rešitvama Artesia doseže maksimalno stabilnost pri uporabi in je sestavljena brez vijakov, kar optimizira transport in s tem čas, potreben za "mise en place".

Tehnične značilnosti Artesia se odražajo tudi v zmogljivosti zlaganja, ki znaša 20 sedežev na tleh in 50 sedežev na vozičku (v tem primeru z največjo višino 2,10 m).

Artesia je na voljo tudi z nasloni za roke, kavlji za razporeditev sedežev, tableto proti paniki, ki jo je mogoče po potrebi zatakniti in odklopiti, vozičkom s praktičnim ročajem za rokovanje in opremljenim s štirimi zavornimi kolesi.

Več informacij
Širina: 44 cm
Višina: 82 cm
Globina: 43 cm
Višina sedišča 45 cm
Teža 6 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!