Stol ARTESIA S

logo kiša

89,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gab: ARTESIA_S_110

Stol ARTESIA S

Bistvena, praktična in udobna. Artesia je najbolj vsestranska, najbolj funkcionalna in na vrhu kolekcije Gaber v kategoriji za enostavno montažo in neprekosljivo zlaganje.

Dizajn, ki ga je zasnoval Forsix, je popolna sinteza med treznostjo in tehniko, v kombinaciji z izdelkom, ustvarjenim za uporabo v konferenčnih sobah, čakalnicah, kotičkih za srečanja ali javnih okoljih. Racionalnost izdelka je okrepljena z najsodobnejšimi in živahnimi barvami, ki jih je mogoče zlahka kombinirati ton v ton ali namerno uporabiti v kontrastu, da se poveča njegova prilagodljivost.

Zahvaljujoč dvema sprejetima in patentiranima tehničnima rešitvama Artesia doseže maksimalno stabilnost pri uporabi in je sestavljena brez vijakov, kar optimizira transport in s tem čas, potreben za "mise en place".

Tehnične značilnosti Artesia se odražajo tudi v zmogljivosti zlaganja, ki znaša 20 sedežev na tleh in 50 sedežev na vozičku (v tem primeru z največjo višino 2,10 m).

Artesia je na voljo tudi z nasloni za roke, kavlji za razporeditev sedežev, tableto proti paniki, ki jo je mogoče po potrebi zatakniti in odklopiti, vozičkom s praktičnim ročajem za rokovanje in opremljenim s štirimi zavornimi kolesi.

Več informacij
Širina 44 cm
Višina 82 cm
Globina 43 cm
Višina sedišča 45 cm
Teža 6 kg