TALENTI ležalnik STEP kolekcija PiùTrentanove

logo kiša

MINIMALNA KOLIČINA: 2 KOM

Talenti logo

Za vse, ki imate malo prostora, a se ne želite odreči prijetni udobni garnituri ali ležalniku s pravim značajem. Zložljivi ležalniki in odstranljive blazine, enostavne za pranje in odporne proti vsem atmosferskim vplivom.

Redna cena 340,40 € Akcijska cena 307,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
Za preverit
SKU
Talenti: STPLET

TALENTI ležalnik STEP kolekcija PiùTrentanove

Step Talenti je ležalnik z aluminijasto strukturo, pobarvan v isti barvi kot tekstil. Izvirne in očarljive linije, ki zaznamujejo vsak posamezen predmet, primeren za tiste, ki imajo radi razkošje in eleganco oblikovanja. Kolekcija Icon Aluminij vsebuje ekskluzivne izdelke iz aluminija, kot so zofe, fotelji in ležalniki z visoko odpornostjo na obrabo skozi čas, kot nalašč za nepozabne trenutke sprostitve in dobrega počutja.

ZNAČILNOSTI:

Za vse artikle iz kolekcije STEP je značilna aluminijasta struktura, pobarvana v belo (A12), tortora (A13), moka (A15) ali karbon (A9), v isti barvi kot tekstil, bela (T1), tortora (T2), caffe (T6) ali srebrno črna (T3). Blazine iz tekstila, odstranljive, enostavne za pranje in odporne proti vsem atmosferskim vplivom. Oblazinjenje iz dakrona. Mizica z vrhom iz sijajnega kaljenega sito tiskanega stekla v isti barvi. Za dodatno zaščito priporočamo uporabo ustreznih prevlek v zimski sezoni, zvečer ali v primeru dežja.

Talenti ležalnik Step dimenzije

Ležalnik Talenti Step

Talenti ležalnik Step

Več informacij
Dolžina 198 cm
Višina 32 cm
Širina 59 cm