Vrtna sedežna garnitura CAIRO - AT804165 LGRE z blazinami

logo dež PRIMERNO ZA ZUNAJ

Redna cena 3.419,00 € Akcijska cena 1.790,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
5-10 dni
SKU
AT804165 LGRE

Vrtna sedežna garnitura CAIRO - AT804165 LGRE z blazinami

Toplejši meseci, ki nastopijo, ko pride pomlad, in poletje so kot nalašč za druženje na svežem zraku. Če imate možnost in prostor, opremite svojo teraso in balkon z izbranim vrtnim pohištvom, ki bo ustvaril prijeten kotiček za druženje in sproščanje. Izberite vrtni set, ki ustreza vašemu slogu. Ne pozabite ga obogatiti tudi s praktičnim senčnikom ali udobnim ležalnikom.

Sedežna garnitura iz ratana predstavlja kombinacijo stila in funkcionalnosti, zato bo prava zvezda vašega vrta. Celoten komplet pohištva je ustvarjen za celoletno uporabo na prostem. Komplet sedežne garniture je trpežen, enostaven za čiščenje in primeren za vsakodnevno uporabo, saj je narejen iz umetnega ratana, ki je odporen proti vodi in vsem drugim vremenskim vplivom. Komplet kavčev se ponaša z močnim in izjemno vzdržljivim aluminijastim okvirjem s prašnim premazom. Modularen komplet je lahek, zato je premikanje enostavno. Blazine za sedeže in naslonjala so zelo udobne in pralne. Površina mizice iz kaljenega stekla je enostavna za čiščenje.

Komplet vsebuje: 1 kavč, 1 mizico, 2 fotelja in blazine.

Opomba: Priporočamo, da garnituro v primeru dežja, snega ali zmrzali pokrijete z zaščitno prevleko ali ko je ne potrebujete shranite v notranji prostor.

Dimenzije:

  • Kavč: 194x80x68 cm
  • Fotelj: 77x80x68 cm
  • Mizica: 124x65x30 cm

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!