Vrtna sedežna garnitura ILLINOIS - AT804159

logo dež PRIMERNO ZA ZUNANJO UPORABO

Redna cena 1.074,00 € Akcijska cena 842,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
5-10 dni
SKU
Cos: AT804159
 
 

Vrtna sedežna garnitura ILLINOIS AT804159

Sedežna garnitura s strukturo iz prašno lakiranega aluminija s pol mat matirano barvo, sedež in hrbet v oblazinjenem tekstilu v beli ali tortora barvi. Zelo udobna garnitura za sedenje na terasi ali vrtu v gostinskem lokalu ali doma.

Toplejši meseci, ki nastopijo, ko pride pomlad, in poletje so kot nalašč za druženje na svežem zraku. Če imate možnost in prostor, opremite svojo teraso in balkon z izbranim vrtnim pohištvom, ki bo ustvaril prijeten kotiček za druženje in sproščanje. Izberite vrtni set, ki ustreza vašemu slogu. Ne pozabite ga obogatiti tudi s praktičnim senčnikom ali udobnim ležalnikom.

Sedežna garnitura Illinois predstavlja kombinacijo stila in funkcionalnosti, zato bo prava zvezda vašega vrta. Celoten komplet pohištva je ustvarjen za celoletno uporabo na prostem. Komplet sedežne garniture je trpežen, enostaven za čiščenje in primeren za vsakodnevno uporabo, saj je narejen iz kvalitetnih materialov, ki so odporni proti vodi in vsem drugim vremenskim vplivom. Komplet kavčev se ponaša z močnim in izjemno vzdržljivim aluminijastim okvirjem s prašnim premazom. Modularen komplet je lahek, zato je premikanje enostavno. Površina mizice iz barvanega aluminija je enostavna za čiščenje.

Komplet vsebuje: 1 dvosed, 1 mizico in 2 fotelja.

Opomba: Priporočamo, da garnituro v primeru dežja, snega ali zmrzali pokrijete z zaščitno prevleko ali ko je ne potrebujete shranite v notranji prostor.

Dimenzije:

  • Dvosed: 124x71x87 cm
  • Fotelj: 69x71x87 cm
  • Mizica: 100x55x42 cm

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!