Prenova spletne strani: Izkoristi 20€ popusta do 30.06.2024 s kodo MOBALIA20

Vrtne mize

Filter

Elementi 1-12 od 236

Nastavi padajočo smer
na stran

Odkrijte našo široko ponudbo vrtnih miz za ustvarjanje funkcionalnega in prijetnega zunanjega prostora. Naša kolekcija vključuje različne stile, materiale in barve, primerne za vsak vrt ali teraso. Poiščite mize, ki so udobne za obedovanje na prostem ali za sprostitev med sončnimi dnevi. Izbirate lahko med naravnimi materiali, kot so ratan, tikovina, aluminij, ter sodobnimi sintetičnimi vlakni za trajnost in estetski videz. Naše vrtne mize so običajno odporne na vremenske vplive, kar omogoča njihovo uporabo skozi vse leto. Ne glede na vaše želje glede stila in funkcionalnosti boste zagotovo našli vrtne mize, ki bodo ustrezale vašim potrebam. Raziščite našo ponudbo in ustvarite udoben ter privlačen zunanji prostor, kjer boste uživali v svežem zraku in naravi.

Ustvarite udobno in elegantno oazo z vrtnimi mizami podjetja MOBALIA. Naj vaš vrt, terasa ali balkon postane prostor, kjer uživate v jutranji kavi na soncu ali prijetni družinski večerji v toplih poletnih večerih.

Lepa vrtna miza je temelj za urejanje vsakega zunanjega prostora. V naši ponudbi imamo širok izbor vrtnih miz za vaš zunanji prostor.

Prostor za obedovanje v majhnem kotičku ali velikem vrtu

Ena najboljših stvari poleti je, da lahko končno jeste na prostem. Za popoln užitek pri obedovanju na prostem potrebujete kakovostno in udobno mizo.

Če imate prostorno teraso ali velik vrt, lahko izberete, koliko prostora boste namenili vrtnemu jedilnemu pohištvu. V naši ponudbi boste našli številne možnosti, bodisi iščete rešitev za prijetno in mirno družinsko večerjo ali veliko vrtno zabavo.

Če imate manjši vrt ali balkon, je včasih težko izkoristiti omejen prostor, ki ga imate na voljo. Vendar pa se lahko zložljiva miza prilega tudi omejenim prostorom. Zložljivo pohištvo lahko preprosto pospravite, ko potrebujete prostor za druge aktivnosti.

Izberite komplet miz in stolov, da dopolnite stil svojega zunanjega prostora, ali pa kombinirajte različne mize, da se ujemajo z vašim osebnim slogom. V naši ponudbi imamo mize, primerne za vse vaše potrebe.

Ne pozabite na dekorativne dodatke in senčnike

Z elegantnimi dodatki prilagodite svojo jedilnico na prostem svojemu slogu.

Za še večje udobje dodajte na mizo lepe prte in dekorativne blazine. Njihove barve in vzorci se lahko popolnoma ujemajo z vašim slogom in naredijo prostor še bolj prijeten med dolgimi poletnimi večeri na prostem.

Ne pozabite dopolniti jedilnega prostora z zaščitnim senčnikom, da boste lahko uživali v kosilu tudi pod močnim soncem.

Kako vzdrževati vrtne mize

Ko končno najdete vrtno mizo, ki vam je všeč, je pomembno, da zanjo dobro skrbite, da vam bo dolgo služila. Čeprav je naše zunanje pohištvo namenjeno uporabi na prostem, neugodne vremenske razmere sčasoma vplivajo nanj. Zato je pomembno, da mize zaščitite, ko jih ne uporabljate. Najbolje je, da jih shranite v zaprt prostor, lahko pa jih tudi na prostem zaščitite z vodoodporno prevleko. Poleg tega je redno vzdrževanje ključno.

Kaj vse je potrebno storiti, je odvisno od materiala, iz katerega je vaša vrtna miza narejena. Na primer, mize iz kovine, jekla in plastike zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Občasno jih obrišite z mokro krpo in blagim milom, da preprečite nabiranje plesni. Lesene vrtne mize pa potrebujejo nekoliko več nege.

Priporočamo, da jih enkrat ali dvakrat letno premažete z oljem ali barvo. Tako boste preprečili sušenje in pokanje lesa. V podjetju MOBALIA lahko najdete olja in barve, ki vam bodo pomagali ohraniti kakovost vaše lesene mize.