Loading...

VODORAVNE TENDE

Izdelki iz našega programa so 40 letni uspeh in tradicija izdelave italijanskega proizvajalca

Tende in pergole, ki jih nudimo so dobro preizkušeni in kvalitetno narejeni. Izberite najboljšo tendo, pergolo in markizo ki vas bo zaščitila pred soncem, dežjem in drugimi vremenskimi vplivi.


PVC tende: praktičnost Cristal

Fanani je vedno na vaši strani, da zagotovi zaščito in največjo vidljivost vaše okolice, zahvaljujoč praktičnim in odpornim izdelkom, kot so pvc tende (Cristal). Poglejmo skupaj!

PVC tende (Cristal) so idealen izdelek za vgradnjo na verande, terase ali pergole, da jih zaščitite pred vetrom, kot tudi zaradi temperaturnih sprememb in dežja. Praktične in izjemno funkcionalne, vam omogočajo, da uživate v popolnem pogledu na pokrajine okoli vas. Te značilnosti zagotovo predstavljajo plus, vendar zagotovo niso edina motivacija za izbiro materiala za zunanjost, kot je Cristal. Z izbiro tega materiala boste dejansko izbrali izdelek, primeren za vse letne čase.

Tende Fanani v Cristalu

Fananijini predlogi so predstavljeni v T.2 ZIP CRISTAL , vertikalna tenda s stranskimi zadrgami za držanje tkanine in T.2 FREE CRISTAL , navpična spustna tenda s patentirano napenjalno napravo in platno brez stranskih zadrževalnih elementov .

Za njihovo dokončanje lahko najdete tudi T.ZERO , tudi z navpičnim padcem, katerega list je napet s pomočjo ograje ali talnih kavljev, kar omogoča, da se nanese na strop, ramo ali spredaj, ki ga T.ZERO G , njegova varianta s stranskimi vodili in napenjanjem tkanine z zatiči na vodilih in T.ZERO SPECIAL , s stranskimi vodili, opremljenimi s prekrivnim platnom.

Vsaka Fanani zavesa v Cristalu se lahko vgradi v kombinaciji z aluminijastimi konstrukcijami, kot so pergole in pergole, ali pa po predhodnem preverjanju naših tehnikov, kot samostojni na obstoječih konstrukcijah.
Kontaktirajte nas za več informacij o vseh Fanani izdelkih, oblikovali bomo najbolj praktično in elegantno rešitev za vas in vaša okolja!