Barski stol Pedrali VOLT

Barski stol Pedrali Volt je del kolekcije Volt blagovne znamke Pedrali. Ta kolekcija je znana po svoji eleganci in udobju. Barski stoli Volt se odlikujejo po svojem tankem dizajnu, ergonomični obliki in prijetnih razmerjih. Izdelani so iz polipropilena, obogatenega s steklenimi vlakni, in izdelani s postopkom brizganja z zrakom pod tlakom, kar jih naredi trpežne in lahke hkrati.

Oblikovalec:  claudio dondoli & marco pocci

Logo Pedrali

103,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: VOLT 677 / 678
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barski stol Pedrali Volt 

Posebnost kolekcije Volt je širok izbor barv, kar pomeni, da lahko izberete barvo, ki najbolje ustreza okolju, kjer želite postaviti barski stol.

Kolekcija Volt ponuja tudi dve višini sedeža, model Volt 677 s sedežno višino 66 cm in model Volt 678 s sedežno višino 76,5 cm. Ta različica višin omogoča prilagajanje barskega različnim potrebam, na primer za uporabo v baru ali višjem pultu.

Na splošno je barski stol Pedrali Volt vsestranska in elegantna izbira za opremljanje prostorov, kot so bari, kuhinje z otokom ali katero koli območje, kjer želite sodobno oblikovan in udoben barski stol.

Prednosti tega barskega stola vključujejo:

 • Eleganten in sodoben dizajn: Barski stol Pedrali Volt  ima privlačen in sodoben videz, ki bo dopolnil različne notranje prostore.
 • Ergonomska oblika: Oblika barskega stola je oblikovana za udobno sedenje, kar omogoča prijetno izkušnjo za uporabnike.
 • Raznolik izbor barv: Na voljo je široka paleta barv, ki vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu okusu in obstoječi dekoraciji prostora.
 • Trpežna konstrukcija: Izdelava s postopkom brizganja z zrakom pod tlakom in uporaba materialov, kot so polipropilen in steklena vlakna, zagotavljata trpežnost in dolgo življenjsko dobo.
 • Možnost izbire med dvema višinama sedeža: Prilagodite barski stol Volt vašim potrebam in okolju, kjer ga boste uporabljali.
 • Lahka prenosljivost: Zaradi svoje lahke konstrukcije je barski stol Volt enostavno premikati in postavljati.
 • Enostavna vzdrževanost: Materiali omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje barskega stola.

Barski stol Volt je nakladalen v višino do 10 kosov.

To so prednosti barskega stola Pedrali Volt, ki ga naredijo odlično izbiro za opremo različnih prostorov.

Polipropilenska struktura za zunanjo uporabo

Barve barskega stola Volt

Tukaj so informacije o modelih in dimenzijah stolov iz zbirke Volt:

 • Model 677 Volt:

  • Širina: 47 cm
  • Globina: 47,5 cm
  • Višina sedeža: 66 cm
  • Skupna višina: 90 cm
 • Model 678 Volt:

  • Širina: 47 cm
  • Globina: 48 cm
  • Višina sedeža: 76,5 cm
  • Skupna višina: 100 cm

Pakiranje: 2 kosa v kartonu (0,285 m3)

Te informacije vam bodo pomagale izbrati model Volt sgabla, ki najbolje ustreza vašim potrebam in okolju, kjer ga želite postaviti.

Nega materiala - Polipropilen:

 1. Obrišite s krpo iz mikrovlaken, ki je namočena v nevtralno milo, razredčeno v vodi, in nato sperite z vodo. To bo pomagalo odstraniti umazanijo in ostanke brez poškodb površine.

 2. Lahko uporabite tudi vodno paro, denaturirani alkohol ali amoniak. Pazite, da teh snovi ne nanesete v preveliki količini in jih temeljito obrišite s čisto krpo, da preprečite morebitne madeže ali poškodbe.

 3. Ne uporabljajte papirnatih krp, abrazivnih gobic ali zrnatih detergentov, saj bi lahko te grobe materiale uporabe opraskali površino polipropilena. Vedno uporabljajte mehke in neabrazivne materiale za čiščenje.

S temi preprostimi navodili za nego boste ohranili površino polipropilena čisto in brez poškodb ter podaljšali življenjsko dobo vaših izdelkov iz tega materiala.

Oblikovalci

Claudio Dondoli in Marco Pocci sta italijanska oblikovalca, znana po svojem delu na področju oblikovanja pohištva in izdelkov. Sodelovala sta pri različnih projektih in pridobila priznanje zaradi svojih inovativnih in stilskih oblik.

Eden od njunih opaznih projektov je sodelovanje z italijanskim proizvajalcem pohištva Pedrali, ki vključuje tudi zbirko Volt, omenjeno zgoraj. Njihov oblikovalski pristop pogosto združuje funkcionalnost, estetiko in sodobne materiale, da ustvarita kose, ki niso samo vizualno privlačni, ampak tudi praktični za vsakodnevno uporabo.

Delo Dondolija in Poccija odraža sodoben in minimalističen občutek za oblikovanje, njihove oblikovalske stvaritve pa so bile predstavljene na različnih razstavah in v publikacijah na področju oblikovanja. S svojim prispevkom k ustvarjanju pohištva in izdelkov, ki brezhibno združujejo obliko in funkcijo, sta postala spoštovana figura v svetu oblikovanja.

Barski stol Pedrali Volt

Barski stol Pedrali Volt

Več informacij
Nakladalen: 10 kom
Min. naročilo: 4 kom
st-volt-677-678 (758.51 kB)
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!