Električni masažni dvižni fotelj Relax za sprostitev PM808603

Masažni fotelji ponujajo popolno sprostitev z udobnim sedežem, naprednimi masažnimi funkcijami in prilagodljivimi možnostmi nastavitev. Zmanjšajte stres, lajšajte napetost mišic in uživajte v wellness izkušnji kar doma.

799,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Cos: RELAX_PM808603
 
 

Električni masažni dvižni fotelj Relax za sprostitev PM808603

Masažni fotelji imajo številne prednosti in značilnosti, ki jih naredijo privlačne za tiste, ki iščejo sprostitev in udobje. Tu so nekatere od njih:

Prednosti masažnih foteljev:

 1. Sprostitev mišic: Masaža pomaga sprostiti napetost in togost v mišicah, kar je še posebej koristno po dolgem dnevu ali intenzivni telesni dejavnosti.
 2. Izboljšana cirkulacija krvi: Masaža spodbuja pretok krvi, kar lahko pripomore k boljši oskrbi telesa s kisikom in hranili.
 3. Zmanjšanje stresa: Masaža lahko zmanjša raven stresa in spodbudi sproščanje endorfinov, kar prispeva k izboljšanju razpoloženja.
 4. Lajšanje bolečin: Masaža lahko pomaga pri lajšanju različnih vrst bolečin, vključno z bolečinami v hrbtu, vratu in ramenih.
 5. Povečana gibljivost: Redna uporaba masažnega fotelja lahko pripomore k povečanju gibljivosti sklepov.
 6. Zmanjšanje nespečnosti: Sproščujoča masaža lahko pripomore k izboljšanju kakovosti spanja in zmanjšanju nespečnosti.
 7. Udobno okolje: Masažni fotelji običajno ponujajo udobno okolje za sprostitev, kjer se lahko posvetite svojim potrebam.

Značilnosti masažnih foteljev:

 1. Različne vrste masažnih tehnik: Masažni fotelji pogosto ponujajo različne masažne tehnike, kot so gnetenje, valjanje, tapkanje in stiskanje.
 2. Prilagodljivost: Masažni fotelji imajo lahko nastavljive nastavitve intenzivnosti in hitrosti masaže, da se prilagodijo individualnim željam.
 3. Toplota: Nekateri masažni fotelji vključujejo funkcijo toplote, ki pomaga sprostiti mišice in povečati učinkovitost masaže.
 4. Nastavljivost položaja: Masažni fotelji lahko omogočajo prilagajanje položaja naslona, višine in drugih parametrov za optimalno udobje.
 5. Daljinski upravljalnik: Večina masažnih foteljev ima daljinski upravljalnik, ki omogoča enostavno upravljanje različnih funkcij.
 6. Ergonomska oblika: Fotelji so običajno oblikovani ergonomsko, da zagotavljajo udobno in naravno pozicijo med masažo.

Pri izbiri masažnega fotelja je pomembno upoštevati osebne potrebe in preference ter se posvetovati s strokovnjaki, če imate kakršna koli zdravstvena vprašanja ali omejitve.

 • Barva: Bež, Rjava
 • Material: Umetno usnje
 • Tip: Z naslonjali za roke
 • Dimenzije: 72 x 95/182 x 106/145 cm (Širina x Globina/Raztezek x Višina/Naslonski del)
 • Teža: 43 kg
 • Dimenzije škatle: 77 x 77 x 66 cm
 • Teža z embalažo: 46,5 kg

Fotelj ima funkcijo odpiranja za sprostitev in nagibanja ter električni mehanizem za dviganje in spuščanje, vključno s funkcijo masaže. Gre za kompleten fotelj, ki nudi udobje in možnosti sprostitve.

Električni masažni dvižni fotelj Relax za sprostitev PM808603

Električni masažni dvižni fotelj Relax za sprostitev PM808603

Električni masažni dvižni fotelj Relax za sprostitev PM808603

Več informacij
Dolžina 95-182 cm
Širina: 72 cm
Višina: 106-145 cm
Teža 43 kg