Klop Linda Teak 0804232

Vrtne klopi so namenjene v prvi vrsti za sedenje, praviloma za dve ali tri osebe, opremljene s hrbtnimi in bočnimi naslonjali ali brez njih, uporabljen material je najpogosteje les, kovina, plastika, ratan ali umeten ratan, v večini primerov brez tekstilnih dodatkov, lahko ostanejo tudi na dežju, ker so odporne proti vsem vremenskim vplivom.

Vrtne klopi so eden najstarejših in nepogrešljivih elementov vrtnega pohištva, ki ga postavljamo na svoje terase, vrtičke in bivalne vrtove. Zelo dober element so tudi pred stanovanjskimi bloki ali pa v parkih, kjer se lahko družimo z mimoidočimi, znanci ali ob srečanju s prijatelji in simpatijami.

e svoje vrtne klopi še nimate, je pravi čas, da prebrskate med pestro ponudbo na www.ratan.si ter si zagotovite mesto za prijetno posedanje, počitek in kramljanje v toplih jesenski, spomladanskih ali poletnih dnevih in večerih.

 

Redna cena 1.095,00 € Akcijska cena 770,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: LINDA 0804232

Klop Linda teak 0804232

Teak masivni razred A - SVLK (certificirano les iz trajnostnih gozdov). Okovje iz zlitine jekla in medenine. Za sestavljanje.

Klop Linda je izdelana iz masivne tikovine, ki je vrsta lesa znana po svoji trdnosti, obstojnosti in lepoti. Les je posebej obdelan in izbran iz trajnostno pridelanih gozdov, ki so certificirani za zagotavljanje trajnosti naravnih virov.

Klop ima sodoben in eleganten dizajn s preprostimi linijami, ki se bodo odlično podale v katerikoli vrtni ali terasni prostor. Konstrukcija klopi je zelo stabilna in trpežna, zato lahko zdrži več let uporabe na prostem.

Klop Linda je primerna za uporabo na prostem zaradi svoje odpornosti na vremenske razmere in UV žarke. Poleg tega je klop preprosta za čiščenje in vzdrževanje ter je odporna na madeže.

Klop se prodaja ne sestavljena, vendar pa je zelo enostavna za montažo in vključuje vse potrebne vijake in navodila za sestavo.

Dimenzije:

  • dolžina 150 cm
  • širina 66 cm
  • višina sedišča 44 cm
  • višina naslona 90 cm 

Klop Linda teak 0804232

Več informacij
Dolžina 150
Širina: 66
Višina: 90
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!