Konzola BLANC 2C - 0744186

Konzola Blanc 2C (0744186) predstavlja eleganten kos pohištva z mat belo površino iz vezanega lesa z vlakni (MDF). Prednje in zgornje plošče so obdelane z učinkom decapéja, ki ustvarja čar vintage videza. Ročaji so izdelani iz polirezine, kar dodaja konzoli poseben dotik elegance. S tem modernim dizajnom in premišljeno uporabo materialov konzola Blanc 2C postane odlična izbira za dopolnitev notranje opreme vašega doma.

208,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: 0744186

Konzola BLANC 2C - 0744186

MDF z mat belo površino, prednje in zgornje plošče z učinkom obrabljanja. Ročaji iz polirezine. Konzola Blanc 2C združuje funkcionalnost, estetiko in trpežnost ter je odlična izbira za tiste, ki iščejo eleganten kos pohištva z izrazitim karakterjem. Konzola Blanc 2C predstavlja spoj sodobnega dizajna in vintage čara z mat belo površino in učinkom decapéja. Z ročaji iz polirezine in trpežnim MDF materialom zagotavlja estetsko vrednost ter praktičnost v vsakem prostoru. S preprosto montažo in vsestransko uporabo je odličen dodatek za ustvarjanje elegantnega ambienta v vašem domu.

Prednosti in Značilnosti Konzole Blanc 2C:

  • Elegantna Bela Površina: Konzola ima mat belo površino iz MDF, ki dodaja prostoru svežino in elegantnost.
  • Učinek Obrabljanja: Prednje in zgornje plošče so obdelane z učinkom decapéja, ki prinaša čar vintage videza in dodaja karakter konzoli.
  • Trpežnost Materialov: Izdelana iz visokokakovostnega MDF, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo konzole.
  • Ročaji iz Polirezine: Ročaji so izdelani iz polirezine, kar prispeva k elegantnemu videzu in omogoča udoben prijem.
  • Vsestranska Uporaba: Primerna je za različne prostore, kot so hodniki, dnevne sobe ali spalnice, zaradi svoje vsestranske in kompaktne oblike.
  • Sodoben in Vintage Dizajn: Kombinacija sodobnega dizajna in vintage učinka decapéja omogoča, da konzola izstopa kot estetski element v prostoru.
  • Enostavna Integracija v Notranjo Opremo: Njena bela barva in premišljeno obdelane plošče jo naredijo enostavno vključljivo v različne stile notranje opreme.
  • Visoka Estetska Vrednost: Konzola Blanc 2C prinaša visoko estetsko vrednost in dopolnjuje vizualni vtis prostora.
  • Preprosta Montaža: Enostavna montaža omogoča hitro postavitev konzole brez nepotrebnih težav.
  • Odlagalna Površina: Zgornja plošča in prednji deli nudijo dodatno odlagalno površino za postavitev dekorativnih predmetov, slik ali drugih uporabnih elementov.

Ključne besede:
Konzola, Blanc 2C, mat bela površina, učinek decapéja, ročaji iz polirezine, MDF material, sodoben dizajn, vintage čar, estetska vrednost, vsestranska uporaba, trpežnost, enostavna montaža, odlagalna površina, eleganten ambient.

Konzola Blanc 2C - 0744186

Več informacij
Širina: 80 cm
Višina: 75 cm
Globina: 40 cm
Teža 8 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!