Led luč za senčnik 0795364

LED luč v beli barvi je primerna za uporabo na senčnikih Saragozza, Orland, Ines, Calis, Eden, Orion. Led luč se napaja z baterijo, ki jo je mogoče ponovno napolniti prek USB kabla. Intenziteto svetlobe je mogoče prilagoditi glede na želene potrebe z daljinskim upravljalcem.

98,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: 0795364

LED LUČ za senčnik

Dodatna oprema za senčnike je okrogla LED luč, ki je prilagodljiva glede na različne intenzitete svetlobe s pomočjo priročnega daljinskega upravljalnika. Enostavno jo lahko vključite in vgradite z enim samim gibom roke. Če je svetlobe premalo, ni težav! To je zagotovo primerna rešitev za vas. Dodatna oprema ima izjemne zmogljivosti in prispeva k ustvarjanju elegantne podobe senčnika. Polni se prek kabla in v nekaj urah vam omogoči, da lahko to energijo izkoristite dvojno ali celo več kot trikrat dlje!

LED luč za senčnik je zanimiva in primerna zaradi številnih prednosti in ugodnosti, ki jih prinaša:

Energijska učinkovitost: LED luči porabijo zelo malo energije, kar pomeni, da so izjemno energetsko učinkovite in vam omogočajo dolgotrajno uporabo brez velike porabe električne energije.

Daljša življenjska doba: LED žarnice imajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da vam ni treba pogosto menjavati žarnic in se izognete nepotrebnemu vzdrževanju.

Prilagodljivost svetlobe: LED luči običajno omogočajo prilagajanje intenzitete svetlobe, kar vam omogoča, da prilagodite svetlobo glede na trenutne potrebe ali razpoloženje.

Polnjenje prek USB kabla: LED luč za senčnik, ki jo je mogoče napajati prek USB kabla, je priročna, saj jo lahko enostavno polnite s prenosnim polnilcem, prenosnikom ali drugimi USB napravami.

Brezžična uporaba: Ker je LED luč napajana prek baterije, je brezžična in vam omogoča, da jo postavite kamor koli na senčniku, ne da bi se vam bilo treba ukvarjati s kabli.

Okolju prijaznost: LED luči so okolju prijazne, saj ne vsebujejo živega srebra ali drugih škodljivih snovi, ki jih najdemo v nekaterih drugih vrstah svetil.

Izboljšana varnost: LED luči običajno ne oddajajo toplote, kar zmanjšuje tveganje za opekline ali požare, če se nenamerno dotaknete svetilke.

Dodatna funkcionalnost: LED luči z različnimi svetlobnimi načini ali barvami lahko dodajo dodatno funkcionalnost in dekorativni učinek vašemu senčniku.

LED luč ima premer 150 mm in višino 35 mm. Teža je 360 g. Opremljena je s telekomandom za prilagajanje intenzitete svetlobe in s kablom za polnjenje.

Kompatibilna je za naslednje modele senčnikov: Panarea, Saragozza, Parigi, Orland, Roma, Berlino in Ines

Z vsemi temi prednostmi je LED luč za senčnik odličen dodatek, ki vam omogoča prijetno in varno razsvetljavo, ko uživate na prostem pod senčnikom. Njena prilagodljivost, učinkovitost in okolju prijaznost jo naredijo zanimivo in primerno izbiro za izboljšanje vašega izkušnje na prostem.

LED LUČ za senčnik

LED LUČ za senčnik

Več informacij
Dolžina 15 cm
Širina: 15 cm
Višina: 3,5 cm