Ležalnik - postelja EDEN

Udoben in trpežen, ležalnik Eden Daybed je popolna izbira za uživanje na prostem v dvoje. S kombinacijo kakovostnih materialov, nastavljivega senčnika in estetsko privlačnega dizajna je idealen sopotnik za sproščene trenutke na terasi ali vrtu.

2.260,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gr: EDEN

Ležalnik - postelja EDEN

Ležalnik - postelja EDEN je dvojni ležalnik z okvirjem iz pobarvanega aluminija in vrvi iz tekstilena in gume. Vodoodporni material in nastavljiv senčnik z akrilsko tkanino.

Barva: Antracit / rjava

Značilnosti in prednosti ležalnika "Eden Daybed" vključujejo:

  • Trpežna konstrukcija: Okvir iz pobarvanega aluminija zagotavlja trdnost in odpornost proti koroziji, kar podaljšuje življenjsko dobo ležalnika.
  • Udobno oblazinjenje: Oblazinjenje iz corda textile in gume omogoča udobno sedenje ali ležanje, medtem ko vodoodporni materiali omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje.
  • Vzdržljivost: Materiali, uporabljeni za izdelavo ležalnika, so odporni na različne vremenske pogoje, kar omogoča uporabo na prostem skozi celo leto.
  • Prilagodljivost: Priložen je tudi nastavljiv senčnik z akrilsko tkanino, ki omogoča prilagajanje senčenja glede na trenutne potrebe in želje uporabnika.
  • Estetski videz: Antracitno/braon barvna kombinacija ustvarja eleganten videz, ki se lahko lepo ujema s številnimi zunanjimi okolji.
  • Dvojni ležalnik: S kapaciteto za dve osebi je ležalnik "Eden Daybed" primeren za uživanje v sproščenih trenutkih v dvoje.
  • Vsestranskost: Namenjen je uporabi na prostem, kot so terase, vrtove, ali bazenske površine, kjer omogoča udobno preživljanje časa na prostem.

Ležalnik Eden

Več informacij
Dolžina 180 cm
Širina: 180 cm
Višina: 75 cm
Višina sedišča: 38 cm
Teža 40 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!