MINI KUHINJA ZEUS K-109

Mini Kuhinja K-109

2.930,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Mob. K-109
1 - 3 komada
4 - 15 komada

Monoblok – Mini kuhinja ZEUS K-109

MINI KUHINJA Z ROLOJEM

Iščete popolnoma funkcionalno kuhinjo? Monoblok Mini kuhinja K-109 je na voljo v vnaprej določenih modulih, ki jih lahko namestite, kot želite. Izberite velikost, postavitev, funkcijo in obliko svoje sanjske kuhinje. Monoblok mini kuhinja K-109 z drsnim blažilnikom širine 191,4 cm, eden izmed srednjih izdelkov proizvajalca Mobilspazio, skupaj z vsemi osnovnimi napravami:

  • pomivalno korito (s sifonom in pipo)
  • odcejevalnik
  • kuhinjska napa
  • kuhalna plošča
  • hladilnik od 220 litra
  • posoda za smeti

Vse monoblok kuhinje proizvajalca Mobilspazio na voljo v različnih barvah in zaklenjena s ključem. Mini kuhinje so primerne za garsonjere, samske domove, hostele in hotele, stanovanja, kuhinje, kleti in terase, kmečke turizme ter povsod tam, kjer imamo primerne prostore. Kuhanje je zelo priročno, ker so vsi aparati v dosegu roke, kot je kuhalna plošča, napa, pomivalno korito, hladilnik, mikrovalovna pečica in posoda za smeti. Lahko je leva ali desna postavitev.

Možne barve za količino od 1 do 3 komada

Mini kuhinja K-109 1-3 komada

Video knjižnica

Mobilspazio vabi operaterje in strokovnjake iz tega sektorja, da obiščejo njihov poseben razstavni prostor, v katerem sta mini hotel in mini rezidenca poustvarjena z resničnimi realizacijami, da obiskovalcem omogoči vstop v pravi nastanitveni objekt in da iz prve roke izkusimo kakovost izdelkov Mobilspazio. Za tiste, ki podjetja ne morejo obiskati, pa Mobilspazio ponuja vrsto fotografij in videoposnetkov, posnetih znotraj razstavnega prostora podjetja.

Osvežite s tipko - F5

 
Italija 01Italija 02
Več informacij
Dolžina 191,4 cm
Širina 61 cm
Višina 211 cm
Teža 310 kg