Omarica 3C DAISY - 0744405

Omarica 3C Daisy predstavlja odličen kos pohištva, ki združuje funkcionalnost, estetiko in kakovostne materiale. Izdelan je iz MDF materiala, ki mu daje trdnost in obstojnost. Prevlečen je z vodno osnovano barvo, ki ne le ščiti površino, temveč tudi ohranja okolju prijazen pristop. Ročaji iz aluminija dopolnjujejo moderni videz in omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje vratc.

349,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: 0744405

Omarica 3C DAISY - 0744405

Omarice so ključen element vsakega doma, ki združujejo funkcionalnost in estetiko. Izdelane z visokokakovostnimi materiali, kot so les, MDF in furnir, omogočajo organizirano shranjevanje različnih predmetov. Z inovativnim dizajnom, vključno z različnimi vrati, predali in policami, omarice ponujajo prilagodljivost v notranjem prostoru. Ne glede na to, ali iščete klasičen ali sodoben videz, so omarice ključen element, ki pripomore k urejenosti in privlačnosti vašega doma. S kompaktnimi dimenzijami in enostavno montažo so idealne za različne prostore, od dnevnih sob do spalnic. Poudarite funkcionalnost in slog vašega doma z izbranimi omaricami za shranjevanje.

Značilnosti in Prednosti MOBILETTO 3C DAISY:

  1. Visokokakovostni Materiali: Izdelan iz MDF materiala, ki zagotavlja trdnost in obstojnost pohištva.

  2. Okolju Prijazna Prevleka: Verniciatura na vodni osnovi, ki ne le ščiti površino pred poškodbami, temveč tudi sledi trajnostnemu in okolju prijaznemu pristopu.

  3. Elegantni Ročaji iz Aluminija: Moderni aluminijasti ročaji dopolnjujejo videz in omogočajo enostavno odpiranje vratc.<

  4. Kompaktne Dimenzije: S širino 50 cm, globino 35 cm in višino 72 cm je mobiletto idealen za manjše prostore, kjer izkorišča prostor na učinkovit način.

  5. Vsestranska Uporaba: Primeren je za različne prostore v domu, kot so spalnice, dnevne sobe ali predsobe.

  6. Enostavna Montaža: Priročen kos pohištva, ki je preprost za sestavo, kar omogoča hitro postavitev in uporabo.

  7. Sodoben in Eleganten Dizajn: Mobiletto 3C Daisy se ponaša s sodobnim videzom, ki se prilega različnim notranjim slogom.

  8. Funkcionalnost in Organizacija: Omogoča shranjevanje različnih predmetov, kar prispeva k urejenosti in organizaciji prostora.

 

Mobiletto 3C Daisy je tako praktičen kot tudi privlačen kos pohištva, ki bo izpopolnil vaš dom.

  1. Material: MDF
  2. Barva: Vodna osnovna bela barva
  3. Ročaji: Aluminijasti:
  4. Širina: 50 cm
  5. Globina: 35 cm
  6. Višina: 72 cm


Omarica 3C Daisy je odlična izbira za tiste, ki iščejo kompakten, funkcionalen in eleganten kos pohištva za svoj dom. S svojim sodobnim dizajnom bo dodal stil in organizacijo v različne prostore.

Ključne besede: omarice, shranjevanje, pohištvo, organizacija prostora, predali, vrata, polic, les, MDF, furnir, materiali, design, funkcionalnost, stil, kompaktnost, dimenzije, montaža, trdnost, odpornost, moderno, klasično, notranja oprema.

Omarica 3C DAISY - 0744405

 

Več informacij
Širina: 50 cm
Višina: 72 cm
Globina: 35 cm
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!