Pisarniška miza Pedrali ARKI-TABLE ark adj z električno regulacijo višine

Arki-Table je sodobna miza, zasnovana za prilagodljivost in funkcionalnost v modernih pisarnah. Njena glavna značilnost je nastavljiva višina pulta, ki omogoča uporabnikom prilagajanje višine po svojih željah. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, vključno s jeklenimi nogami in aluminijastim okvirjem, ter opremljena s tehnološkimi funkcijami, kot so električni aktuatorji za brezhibno nastavljanje višine preko Bluetooth povezave. Zasnovana je za uporabo v delovnih okoljih in ustreza sodobnim estetskim standardom.

3.086,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: ARKI-TABLE ark adj
ARK200X100 REG BT
ARK240X100 REG BT
ARK300X100 REG BT
 
 
 
 
 
 

Pisarniška miza ARKI-TABLE ark adj z električno regulacijo višine

Arki-Table poveča svojo sposobnost odzivanja na potrebe po fleksibilnosti in funkcionalnosti sodobnih pisarn z različico z višinsko nastavljivo polico. Miza z jeklenimi podpornimi nogami in polico s kabelsko cevjo, ki jo podpira okvir iz ekstrudiranega aluminija. Dva električna aktuatorja, povezana s krmilno enoto in aktivirana preko Bluetooth krmilnika za prilagajanje, nameščenega pod polico, se premikata usklajeno in omogočata izbiro idealne višine strehe, od 740 do 1140 mm.

Oblikovalec: Pedrali r&d

Področja raziskav in razvoja: delovni prostori in podjetja

"Arki-Table" je miza, zasnovana tako, da poveča svojo sposobnost prilagajanja potrebam po fleksibilnosti in funkcionalnosti sodobnih pisarn.

Glavne lastnosti vključujejo:

- Višinsko nastavljiva polica: Ta funkcija omogoča uporabnikom, da prilagodijo višino mizne plošče svojim željam ali ergonomskim potrebam. Višino je mogoče nastaviti od 740 do 1140 mm, kar ponuja široko paleto možnosti, ki ustrezajo različnim situacijam ali osebnim željam.

- Visokokakovostni materiali: Miza ima jeklene kosilne noge, ki dajejo trdnost in stabilnost konstrukcije. Polica je podprta z okvirjem iz ekstrudiranega aluminija, ki nudi vzdržljivost in moč.

- Integrirana tehnologija: dva električna aktuatorja, povezana s krmilno enoto in aktivirana prek Bluetooth nastavitvenega krmilnika, ki se nahaja pod polico, omogočata preprosto in brezžično nastavitev višine mize. Ta lastnost mizi doda element modernosti in enostavnosti uporabe.

- Sodoben dizajn: Arki-Table, ki ga je zasnovala skupina za raziskave in razvoj Pedrali, ponuja sodoben dizajn, ki se dobro prilagaja poslovnim okoljem in sodobnim delovnim prostorom. Njegova čista in funkcionalna estetika se zlahka vključi v različne kontekste.

- Področja uporabe: miza je bila zasnovana za delovna in poslovna okolja, kjer sta prilagodljivost in funkcionalnost bistveni za prilagajanje različnim dejavnostim, ki se izvajajo v teh kontekstih.

Če povzamemo, Arki-Table predstavlja vsestransko in tehnološko napredno možnost za sodobna delovna okolja, ki ponuja prilagodljivost, funkcionalnost in sodoben dizajn.

DimenzijeBluetoot controle

Bluetoot Controle Placed

Pisarniška miza ARKI-TABLE ark adj z električno regulacijo višine