Pokrov za senčnike iz naravne afriške slame

Če želite svojemu vrtu ali terasi dodati eksotičen pridih in zaščito pred soncem, je slamnati pokrov za senčnik iz afriške slame idealna rešitev. Zagotovite si svoj dan v senci in uživajte v udobju svojega domačega vrta.

Ti kvalitetni pokrovi so popolni za senčenje na vrtu ali terasi, in so izdelani iz naravnega materiala, ki zagotavlja odpornost na škodljive vremenske pogoje. Pokrovi so konusne oblike, ki omogočajo učinkovito odvajanje dežja in zagotavljajo popolno senčenje pod njimi. Naročite zdaj in uživajte v afriškem stilu senčenja!

94,60 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Gio: KAPA CA
Ø 650 mm - P003
Ø 850 mm - P012
Ø 1000 mm - P015

Pokrov za senčnike iz naravne afriške slame

Pokrovi za senčnike iz naravne afriške slame so popoln način, da dodate pristen in rustikalen videz svojemu prostoru na prostem. Pokrovi so ročno izdelani iz naravne afriške trstike, ki je znana po svoji trpežnosti in trajnosti. Konusna oblika kape omogoča, da se senčnik dobro obnese tudi v močnem vetru, poleg tega pa naravna barva trstike zagotavlja pristno afriško estetiko.

Pokrovi za senčnike so na voljo v različnih velikostih, od manjših za enostavne senčnike do večjih, ki so primerni za gazeba ali chioške. Poleg tega so pokrovi primerni tudi za pokrivanje obstoječih senčnikov ali za uporabo kot dekorativni element za notranje prostore.

Če iščete nekaj, kar bo dodalo naraven in rustikalen videz vašemu prostoru na prostem, so pokrovi za senčnike iz afriške slame popolna izbira.

Slamnati pokrov za senčnike je izdelan iz prave afriške slame in predstavlja izjemno privlačno rešitev za senčenje na terasah, vrtovih in drugih zunanjih prostorih. Ta vrsta senčnikov je značilna po svojem afriškem stilu, ki se popolnoma prilega različnim vrstam okolij.

Naši slamnati pokrovi za senčnike so narejeni z izjemno skrbnostjo in strokovnostjo, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Konusna oblika zagotavlja učinkovito zaščito pred soncem in dežjem, hkrati pa se prilega k vsakemu senčniku.

Pokrov iz slame je na vrhu toplo zalit s posebno vrsto plastike za večjo kompaktnost in boljši videz.

Dimenzije naših slamnatih pokrovov za senčnike iz afriške slame so lahko premera: 650, 850, 1000 mm. 

Pokrov za senčnike iz afriške slame