PREDALNIK BRISBANE S 3 PREDALI - MO-805726

Odkrijte barvitost in organizacijo s predalnikom Brisbane (model MO-805726). S tremi večbarvnimi predali in kakovostno izdelavo iz MDF ogrodja ter borovih lesenih nog, ponuja praktično shranjevanje in privlačen dizajn za vaš dom. Pridobite funkcionalen kos pohištva, ki bo osvežil in organiziral vaš prostor.

257,60 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
MO805726

Predalnik Brisbane (model MO-805726) je privlačen in funkcionalen kos pohištva, ki bo dodal barvitost in organizacijo vašemu domu. Tu je opis in nekaj ključnih lastnosti:

  • Barvit dizajn: Predalnik se ponaša z večbarvnimi predali, ki mu dajejo živahen in privlačen videz. Ta barvitost bo osvežila in popestrila estetiko vašega prostora.
  • Materiali visoke kakovosti: Ogrodje predalnika je izdelano iz MDF, ki zagotavlja trdnost in stabilnost. Noge so iz borovega lesa, ki je znan po svoji vzdržljivosti in naravnem videzu.
  • Praktični predali: S tremi prostornimi predali ponuja dovolj prostora za shranjevanje različnih predmetov, kot so oblačila, dokumenti, ali drugi osebni predmeti.
  • Funkcionalnost in organizacija: Predalnik Brisbane vam omogoča, da ohranite svoj dom urejen in organiziran, saj lahko vanj enostavno pospravite različne stvari in jih imate vedno pri roki.
  • Vsestranskost: Zaradi svojega privlačnega dizajna in praktične uporabnosti je predalnik primeren za različne prostore v vašem domu, kot so spalnica, dnevna soba, predsoba ali pisarna.
  • Enostavna montaža: Predalnik je enostaven za sestavljanje in postavitev, kar vam omogoča hitro in brezhibno uporabo.

Predalnik Brisbane je odlična izbira za vse, ki iščejo funkcionalen, barvit in privlačen kos pohištva za organizacijo svojega doma. Ustvarite urejen in estetsko prijeten prostor s predalnikom Brisbane

Več informacij
Teža škatle 37 kg
Širina škatle 85 cm
Višina škatle 53.5 cm
Globina škatle 40 cm
Kubični volumen 0.174 m3
Dolžina 35.5 cm
Širina: 80 cm
Višina: 48.5 cm