Senčnik - Rimini Braccio

Redna cena 1.574,00 € Akcijska cena 1.290,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Scol: Rimini Braccio
Ø 3,5 m
3x3 m
3x4 m
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senčnik - Rimini Braccio


Senčnik Rimini Braccio namenjen profesionalni uporabi, narejen s koncepti praktičnosti in funkcionalnosti. Model z epoksidno aluminijasto prašno prevlečeno strukturo s prenovljeno starwhite barvo. Odlično se prilega sodobnemu in rafiniranemu okolju.

OGRODJE:


Aluminij in jeklene konstrukcije prevlečen z epoksi belo barvo. Vertikalni drog preseka 8x8 cm. Vodoravni profili iz aluminija (8 kom), premera 18x30 mm, s patentiranimi plastičnimi kronami, ki povečujejo odpornost in življenjsko dobo, poenostavijo vzdrževanje in izboljšajo zasnovo. Profili so pravilno pritrjeni na krono, ena za drugo. Dodatki iz nerjavečega jekla. Vsi sestavni deli so prevlečeni z epoksidno belo barvo. Enostavno odpiranje in zapiranje z ročico s dodatno palico za zaustavitev vetra za večjo stabilnost sončnika v vetrovnem stanju in za omogočanje naklona sončnika. Vključeno je 360​​° vrtljivo kovinsko podnožje.

PLATNO:


Platno akrilno Dralon 350gr / m2 nepremočljivo teflonsko in proti plesni, z vetrno kapo. Barva platna ima 5-letno garancijo. Predloženi podatki, čeprav rezultat znanstvenih meritev, opravljenih v certificiranih laboratorijih, veljajo za okvirne.


Dimenzije:

C3500 RIB
C3030 RIB
C3040 RIB


Barve platna


Prevleka za senčnik

Prevleka za senčnik


Tehnične karakteristike napoli Standard

Tehnične karakteristike Rimini Braccio


Logo Scolaro

Že 45 let vodilno podjetje v proizvodnji profesionalnih senčnikov


Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!