SERVIRNI VOZIČEK TROLLEY BAR - AC 805052

Popestrite svoje zunanje zabave s servirnim vozičkom Trolley Bar AC805052 iz masivne akacije. Ta funkcionalen in eleganten voziček omogoča preprosto prenašanje in postrežbo pijač ter prigrizkov na vaši terasi ali vrtu. Z vzdržljivo konstrukcijo, mobilnostjo in privlačnim dizajnom je idealen dodatek za organizacijo brezskrbnih druženj na prostem.
172,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
AC805052

Servirni voziček Trolley Bar AC805052 je izjemna dodatna oprema za vaš zunanji prostor, ki združuje funkcionalnost, slog in praktičnost. Tu je nekaj ključnih lastnosti in prednosti:

  1. Izjemna funkcionalnost: Servirni voziček omogoča preprosto prenašanje in postrežbo pijače, prigrizkov ali drugih predmetov na prostem, kar olajša organizacijo vaših zabav in srečanj.

  2. Trajna konstrukcija: Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in vzdržljivost vozička tudi ob redni uporabi na prostem.

  3. Pametna zasnova: Z več nivoji, predali in policami omogoča učinkovito organizacijo in shranjevanje različnih pripomočkov, kot so kozarci, steklenice, led, servirni pladnji itd.

  4. Mobilnost: Opremljen je s kolesi, ki omogočajo enostavno premikanje vozička po vašem vrtu ali terasi, kar vam omogoča prilagodljivost pri postrežbi gostov.

  5. Elegantni dizajn: Z modernim in privlačnim dizajnom dodaja estetsko vrednost vašemu zunanjemu prostoru ter ustvarja pridih elegance in stilu.

  6. Enostavno vzdrževanje: Materiali, uporabljeni pri izdelavi vozička, omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar olajša skrb za vašo dodatno opremo.

Servirni voziček Trolley Bar AC805052 je popolna rešitev za organiziranje in postrežbo na vaših zunanjih zabavah, piknikih ali sproščenih večerih na terasi. S svojo funkcionalnostjo, trajnostjo in estetiko bo zagotovo popestril vaše zunanje dogodke in ustvaril prijetno vzdušje za vas in vaše goste.

Več informacij
Teža škatle 11.5 kg
Širina škatle 102 cm
Višina škatle 12 cm
Globina škatle 52 cm
Kubični volumen 0.063 m3
Dolžina 56 cm
Širina: 87 cm
Višina: 76 cm