Tabure INTRECCIO D50

Redna cena 103,00 € Akcijska cena 84,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: INTRECCIO D50

Tabure Intreccio D50

Tabure iz pletenega bombaža, notranjost je izdelana iz srednje trdega polistirena. Idealen in zelo udoben pripomoček za sedenje. Ponujamo ga v različnih barvah. Tabure je lahko zelo lepo darilo za prijatelje in vaše družinske člane.

Tabure Intreccio odlikuje dobro premišljena oblika, vzorci, navdihnjeni z vzorci kvačkanja, optimalno velikostjo. Njegova glavna prednost - dobro oblikovan sedež - zagotavlja popolno udobje, kakovostni material pa - trajnost, stabilnost in odpornost na obremenitve.

Idealen okrasni detajl

Majhen, srčkan detajl, ki bo "pika na i" pri okrasitvi vaše dnevne sobe. Njegova vloga je večkratna, lahko služi kot klubska mizica za dnevno sobo, na njej lahko sedite, počivate na nogah, jo uporabite kot stopničko in v nekatere med njimi lahko nekaj pospravite. Nenavadni vzorci, kot so živalska ali krpanka in materiali, kot so kovina, krzno ali les, je dovolj privlačen dodatek, ki bo zlahka spremenil celoten vtis vaše dnevne sobe. Tabure je praktično pohištvo. Dobro se bo podal tako v dnevno sobo, kot v spalnico ali pisarno. Izberite tabure, ki se ponaša z zanimivim in atraktivnim dizajnom, da bo popestril in osvežil izbrani prostor. Odlikuje ga res poseben in atraktiven dizajn. Privabil bo poglede in ustvaril zelo prijetno vzdušje v vašem domu.

Značilnosti:

  • Udobno zasnovan sedalni del.
  • Vzdržljiva konstrukcija.
  • Topel dizajn, videz pletenine.

Dimenzije:

  • ∅ 50 cm
  • višina 35 cm

Tabure Intreccio

Več informacij
Dolžina 50
Višina 35
Širina 50
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!