Vrtna jedilna raztegljiva miza CAYMAN

Zunanja miza za vrtno pohištvo z aluminijasto konstrukcijo in polico iz poliesenca v barvi tikovine, ki se lahko raztegne do 300 cm. Zunanja miza Cayman je primerna za okrasitev zunanjih prostorov, kot so terase, verande ali vrtovi.

755,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Cos: CAYMAN T
160/240 x 95
200/300 x 95

Vrtna jedilna raztegljiva miza CAYMAN 

Raztegljiva jedilna miza, primerna za večje število oseb. Miza je odporna proti vsem vremenskim vplivom in je lahko postavljena zunaj na terasi. Čudovita vrtna miza iz aluminijaste konstrukcije, pobarvane v polmat rjavo ali belo barvo, in mizno ploščo iz Polywooda v videzu tikovega lesa. Zunanja miza Cayman je primerna za tiste, ki želijo opremiti zunanji prostor, kot so vrtovi, terase, bazeni ali verande. Vrtna miza Cayman je raztegljiva od 160 do 240 cm in od 200 do 300 cm in vam bo omogočila prijetne dni uživati v družbi prijateljev. Zunanje stole v kombinaciji z aluminijasto zunanjo mizo Cayman je treba naročiti posebej. Noge je treba sestaviti.

Tehnične lastnosti:

  • Barve: rjava ali bela
  • Material: Polywood in Aluminij
  • Oblika: Pravokotna
  • Tipologija: Raztegljiva
  • Dimenzije: 160/240x95x74 cm (200/300x95x74 cm)
  • Teža: 33 kg (41 kg)
  • Dimenzije škatle: 163x99x11 cm (203x99x11 cm)
  • Teža: 36,5 kg (44,5 kg)
  • Tehnični podatki: Struktura iz rjavega ali belega aluminija 

Polywood material kaj je to?

Raztegljiva zunanja miza Cayman ima značilnost plošče iz polywooda. Katere pa so temeljne lastnosti polywooda? Polywood je kompozitni material, sestavljen iz termoplastičnih smol, ki jim je mogoče dodati naravna vlakna. Polywood se uporablja predvsem za vrtno pohištvo (mize, klopi, korita, ležalniki, polkna): pravzaprav je lahko potiskan s svetlimi reliefi, ki dajejo videz, ki je zelo podoben lesu, z žilami in barvnimi odtenki. Polywood združuje prednosti lesa in plastike. Zahteva zelo malo vzdrževanja in je enostaven za čiščenje, odporen je proti škodljivcem (črve ali termite), veliko bolje prenaša vlago kot les, je naravno odporen proti dežju, slani vodi in drugim okoljskim dejavnikom.

Vrtna jedilna miza Cayman

Vrtna jedilna miza Cayman

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!