Vrtna klop Lizette

Vrtna klop Lizette je zanimiva izbira za vaš zunanji prostor iz več razlogov, ki jo naredijo posebno privlačno:

Klop Lizette ima eleganten in sodoben dizajn, ki bo dopolnil videz vašega vrta, terase ali balkona. Na voljo je v več barvah (bela, temno olivno zelena, ocean modra, antracitna siva), kar omogoča, da izberete barvo, ki najbolje ustreza vašemu okolju. Izdelana je iz kakovostnega jekla, ki je posebej obdelano za zunanjo uporabo. Ta material je odporen na vremenske vplive in zagotavlja dolgo življenjsko dobo klopi. Velikost in oblika klopi Lizette zagotavljata udobno sedenje. Višina sedišča in naslona za roke prispevata k udobni izkušnji sedenja na prostem. Kljub svoji robustnosti je klop Lizette enostavna za montažo. To omogoča hitro postavitev, ko jo potrebujete, in enostavno shranjevanje, če je ne potrebujete. Klop Lizette se odlično ujema s stoli in mizo Lizette. Ta celostna rešitev omogoča, da ustvarite usklajen videz v vašem prostoru na prostem, bodisi za sproščanje, druženje s prijatelji ali obrok na prostem. Z združevanjem stolov, mize in klopi Lizette lahko ustvarite popoln kompleks vrtnega pohištva, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe in goste povabil v udobno in privlačno okolje.

249,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biz: Lizette K
 
 
 
 

Vrtna klop Lizette

Vrtna klop Lizette je čudovit kos vrtnega pohištva, ki se izstopa zaradi svojih posebnih lastnosti. Tukaj je nekaj ključnih informacij o tej klopi:

  • Materiali: Klop Lizette je izdelana iz jekla, ki je posebej obdelano za zunanjo uporabo s postopkom imenovanim "e-coating" (elektrostatična prevleka) in nato prekrit s prašnim premazom iz poliestra z mat finišem. Ti materiali ji zagotavljajo trpežnost, odpornost na vremenske vplive in dolgo življenjsko dobo.

  • Barvne možnosti: Na voljo je v štirih različnih barvah: bela, temno olivno zelena, ocean modra in antracitna siva. To vam omogoča, da izberete barvo, ki najbolje ustreza vašemu okolju in dekoraciji.

  • Dimenzije: Klop ima dolžino 123 cm, globino 55 cm, višino sedišča 39 cm, višino naslona za roke 62 cm in višino komplet 84 cm. Te dimenzije zagotavljajo udobno sedenje in podporo za roke.

  • Teža: Klop tehta 11 kg, kar omogoča enostavno premikanje in postavitev po potrebi.

  • Montaža: Klop Lizette je potrebno sestaviti, kar omogoča enostavno transportiranje in montažo na mestu uporabe.

  • Pakiranje: Klop je pakirana v kartonu dimenzij 121x61x10 cm, ki tehta 12 kg. To zagotavlja varno dostavo in preprečuje morebitno poškodbo med transportom.

Vrtna klop Lizette je odlična izbira za tiste, ki iščejo funkcionalno in estetsko privlačno vrtno pohištvo. Njene barvne možnosti, vzdržljivost in udobje sedenja jo naredijo posebno privlačno za urejanje zunanjega prostora.

Vrtna klop Lizzette