Vrtni kavč PIPER z blazinami

Vrtni kavč z blazinami Piper je popoln za sprostitev in uživanje v prostem času na prostem, bodisi med branje knjige, pogovarjanje s prijatelji ali preprosto uživanje na soncu.

Ne spreglejte in si zagotovite svoj kavč PIPER že danes.

1.930,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: PIPER D
 
 

Vrtni kavč PIPER z blazinami

Vrtni kavč z blazinami Piper je izbira, ki združuje eleganco in udobje za vaš prostor na prostem. Struktura divana je izdelana iz aluminija, ki nudi trdnost in odpornost na vremenske vplive. Odstranljivi nasloni imajo strukturo iz vroče pocinkanega in prašno lakiranega jekla, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in stabilnost.

Sedež, nasloni in blazine divana so snemljivi ter prevlečeni s tkanino iz olefina, trpežnim in vodoodbojnim materialom. Ta tkanina učinkovito ščiti pred UV-žarki z zaščitnim faktorjem 7. Poleg tega je notranje prevlečena s poliuretanskim premazom za zaščito blazin pred morebitnimi vdori vode. Naslon za hrbet ima aksialno regulacijo in se lahko prilagodi po želji. 

Polnjenje divana je narejeno iz visokokakovostne poliuretanske pene z gostoto 38 kg/m3 za sedež in 20 kg/m3 za naslone. To zagotavlja optimalno udobje med uporabo.

Artikel vključuje glavni del divana, dva polkrožna naslona in dve blazinici, kar omogoča prilagodljivo in personalizirano postavitev za vaš prostor na prostem.

Barva: Sand in Antracit

Vrtni kavč PIPER z blazinami

Vrtni kavč PIPER z blazinami

Vrtni kavč PIPER z blazinami

 

 

 

 

Več informacij
Dolžina 200 cm
Širina: 90 cm
Višina: 64 cm
Višina sedišča: 32 cm
Teža 41 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!