Vrtni stol MONNA nakladalen

Vnesite svežino in stil v svoj vrt s stolom Monna. Prepričani boste, da bo ta sodoben in funkcionalen kos pohištva pritegnil pozornost in udobje v vaš prostor.

90,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gr: MONNA
  • Kupite 8 za 85,50 € na kos in prihranite 5%
  • Kupite 16 za 81,00 € na kos in prihranite 10%
  • Kupite 32 za 76,50 € na kos in prihranite 15%
 
 

Vrtni stol Monna nakladalen

Vrtni stol Monna je sodoben in praktičen kos pohištva, izdelan iz trpežne plastike. Ta impregnirana stolica je v celoti izdelana iz ojačanega polipropilena s steklenimi vlakni. Zaradi svoje kompaktne in preproste zasnove je Monna idealna za enostavno shranjevanje, saj jo je mogoče zlagati eno na drugo.

Vrtni stol Monna je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje s svojo ukrivljeno in ovojno obliko naslona. Ne glede na to, ali ga uporabljate kot plastični kuhinjski stol ali za zunanjo uporabo, bo Monna na svojem mestu. Za vrtno uporabo je pomembno, da je stolico mogoče zlagati. Monna ima to funkcijo, kar omogoča enostavno shranjevanje z minimalno prostornino med zimsko sezono.

Vrtni stol Monna je na voljo v treh barvah: beli, črni in temno zeleni. Dodajte nekaj barve svojemu vrtu! Ustvarite moderno in živahno jedilno območje z Monna stoli, ki jih kombinirate z veliko mizo, tako da lahko povabite prijatelje in družino k sebi domov.

Na voljo je tudi verzija Monna z nasloni za roke, kar vam omogoča še večjo udobnost.

Vrtni stol Monna

 

 

 

Več informacij
Širina: 45 / 54 cm
Višina: 82 cm
Globina: 53 cm
Višina sedišča 45 cm
Nakladalen: Da
Min. naročilo: 4 kom
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!