Vrtni stol Pedrali ARA 315

outdoorfire retardantstackable

Stol Pedrali ARA 315 ima na voljo široko paleto barv, kar vam omogoča izbiro barve, ki najbolje ustreza vašemu okusu in okolju, v katerega ga želite postaviti. Poleg tega je stol nakladalen v višino do 8 kosov, kar pomeni, da jih je mogoče zložiti in shraniti enega na drugega, kar olajša shranjevanje in optimizira prostor, ko stolov ne uporabljate.

Oblikovalec: jorge pensi design studio

Pedrali logo

100,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: ARA 315

Vrtni stol Pedrali ARA 315

Vrtni stol Pedrali ARA 315: Oblikovalski jezik, ki je uravnotežen in eleganten, je značilen za stol Ara, izdelan iz polipropilena. Unikaten je zaradi značilnega ročaja, ki se nahaja na koncu hrbtnega naslona, in ta ročaj dodaja prepoznaven funkcionalni in stilski element sedežu.

Oblikovalec: Studio za oblikovanje Jorge Pensi

Uporabniški okviri (ambiti):

  • Gostinstvo (Hospitality)
  • Poslovni prostori in podjetja (Workspaces & Corporate)
  • Zunanji prostori (Outdoor)

Stol Pedrali ARA 315 je zasnovan tako, da združuje eleganco s funkcionalnostjo in ga je mogoče uporabiti tako v gostinski industriji kot tudi v poslovnih prostorih ter na prostem.

Stol Pedrali Ara 315 dimenzije

Skrb za materiale - Polipropilen:

Za čiščenje upoštevajte naslednja navodila:

  1. Uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v raztopino nevtralnega mila razredčenega v vodi, in nato sperite z vodo. To bo pomagalo odstraniti umazanijo in ostanke, ne da bi poškodovalo površino.

  2. Lahko uporabite tudi paro, denaturiran alkohol in amoniak. Vendar previdno, da ne uporabite preveč teh snovi, in nato dobro obrišite s čisto krpo, da preprečite madeže ali poškodbe.

  3. Izogibajte se uporabi papirnatih krp, abrazivnih gobic in grobih detergentov, ki bi lahko opraskali površino polipropilena. Vedno uporabljajte mehke in neabrazivne materiale za čiščenje.

S temi smernicami za nego boste ohranili površino polipropilena čisto in v dobrem stanju, kar bo ohranilo videz in trajnost vašega izdelka iz polipropilena.

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Več informacij
Širina: 59,5 cm
Višina: 83 cm
Višina naslona za roke 66 cm
Globina: 56 cm
Višina sedišča 46 cm
Teža 4,8 kg
Nakladalen: 8 kom
Min. naročilo: 4 kom
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!