Barski stol Pedrali DOME

Barski stol Dome predstavlja evolucijo zbirke, ki zna izmenjati linearno in racionalno strukturo s elementi mehkih in zaobljenih oblik. Gre za barski stol, ki je v celoti izdelano iz polipropilena in izdelano s postopkom brizganja z zrakom pod tlakom. Značilnost tega barskega stola je inovativna oblika sedeža, ki je pravokotna s zaobljenimi robovi, kar omogoča ergonomsko sedenje, kljub relativno omejeni globini sedeža. Barski stol Dome je tudi zložljivo.

Oblikovalec: Odo Fioravanti

Pedrali logo

 

97,60 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: DOME 267 / 268
 
 
 
 
 
 

Barski stol Dome

Značilnosti in prednosti barskega stola Dome:

 • Inovativna oblika sedeža: Barski stol Dome se ponaša z inovativno pravokotno obliko sedeža, ki ima zaobljene robove. Ta oblika omogoča ergonomsko in udobno sedenje, tudi če je sedež relativno ozek.
 • Material visoke kakovosti: Barski stol je izdelan iz polipropilena, ki je trpežen in odporen na različne vremenske razmere. To pomeni, da je primeren tako za notranje kot zunanje prostore.
 • Zložljivost: Barski stol Dome je zložljiv, kar olajša shranjevanje in premikanje. To je še posebej uporabno v okoljih, kjer je potrebno prilagajanje prostora.
 • Enostavno čiščenje: Polipropilen je enostaven za čiščenje, kar olajša vzdrževanje barskega stola v čistem stanju.
 • Različne uporabe: Barski stol Dome je primeren za širok spekter uporabe, vključno s gostinsko industrijo, poslovnimi prostori, zunanjimi površinami in stanovanjskimi prostori. To povečuje njegovo vsestranskost in tržno privlačnost.
 • Shranjevanje: Barski stol Dome je zložljiv in ga je mogoče enostavno shraniti, ko ni v uporabi, kar je pomembno za prostore s prostorsko omejitvijo. Eden na drugega se lahko zloži do 5 kosov v višino.
 • Trajnost in vzdržljivost: Material polipropilena zagotavlja dolgo življenjsko dobo barskega stola in ga naredi odpornega na obrabo in poškodbe.

Barski stol Dome je torej privlačna izbira za različne trge, od gostinske industrije in poslovnih prostorov do domačih okolij, zaradi svoje inovativne oblike, trpežnosti in vsestranskosti.

Uporabniški okviri (ambiti):

 • Gostinska industrija (Hospitality)
 • Poslovni prostori in podjetja (Workspaces & Corporate)
 • Zunanji prostori (Outdoor)
 • Stanovanjski prostori (Residential)

Značilnosti tega barskega stola vključujejo inovativno obliko sedeža, ki združuje udobje in ergonomijo, ter uporabo polipropilena za trpežnost in lahkotnost. Barski stol Dome je primeren za različne uporabe, vključno s profesionalnimi okolji, zunanjimi površinami in domačimi prostori.

Barski stol Dome ponuja veliko izbiro barv, kar omogoča, da ga prilagodite svojemu okusu in obstoječi dekoraciji prostora. Poleg tega je na voljo v dveh različnih višinah:

 • Model 267: Višina sedeža je 65 cm. Ta model je primeren za številne barske pulte in visoke mize.

 • Model 268: Višina sedeža je 76 cm. Ta model je idealen za višje barske pulte in mize.

Z različnimi višinami sedeža boste lažje prilagodili barske stole svojim potrebam in okolju, v katerem jih želite uporabljati. Poleg tega širok izbor barv omogoča, da barski stoli Dome postanejo tudi estetski poudarek vašega prostora.

Barski stol Dome barve

Vzdrževanje

Očistite s krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralnem milu, razredčenem z vodo, in sperite z vodo. Uporabimo lahko vodno paro, denaturiran alkohol in amoniak. Ne uporabljajte papirnatih krp, abrazivnih gobic in zrnatih detergentov, ki bi lahko opraskali površino.

 

 

Več informacij
Nakladalen: 5 kom
Min. naročilo: 4 kom
st-dome-267-268 (856.40 kB)
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!