Fotelj Pedrali ARA 316

for outside Loaded

Fotelj Ara je na voljo v 5 različnih barvah, kar omogoča izbiro barve, ki najbolje ustreza vašemu okusu in okolju, v katerem ga želite postaviti. Poleg tega je fotelj Ara nakladalen v višino do 8 kosov, kar olajša shranjevanje več foteljev, ko niso v uporabi, in optimizira prostor, ko jih potrebujete. Ta lastnost je še posebej koristna v okoljih, kjer je pomembno učinkovito upravljanje prostora.

Oblikovalec: jorge pensi design studio

Logo Pedrali

 

128,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: ARA 316

Fotelj Pedrali ARA 316

Značilnosti in prednosti stola Pedrali ARA 316 za uporabo v gostinstvu in doma:

 1. Eleganten dizajn: Stol ARA 316 odlikuje uravnotežen in eleganten dizajn, ki se odlično prilega tako gostinskim kot tudi domačim okoljem.

 2. Material visoke kakovosti: Izdelan je iz trpežnega polipropilena, ki je odporen na vremenske razmere, kar ga naredi primernega tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

 3. Funkcionalna ročajna: Edinstvena značilnost je ročaj, ki je nameščen na koncu hrbtnega naslona. Ta ročaj ne samo, da dodaja stilistični element, temveč tudi povečuje funkcionalnost stola, saj omogoča enostavno premikanje in prestavljanje stola.

 4. Primeren za gostinstvo: Zaradi trpežnega materiala, elegantnega dizajna in funkcionalnosti ročaja je stol ARA 316 odlična izbira za gostinsko industrijo. Lahko ga uporabljate v restavracijah, kavarnah, barih in na terasah.

 5. Enostavno vzdrževanje: Polipropilen je enostaven za čiščenje, kar omogoča enostavno vzdrževanje stola, še posebej v okoljih, kjer se pogosto uporablja.

 6. Primerno za domačo uporabo: Zaradi svojega elegantnega dizajna in možnosti uporabe na prostem je stol ARA 316 prav tako odlična izbira za domačo uporabo. Uporabite ga lahko na terasi, v vrtu ali v notranjih prostorih.

 7. Najboljše iz obeh svetov: Stol ARA 316 združuje estetiko s funkcionalnostjo, kar ga naredi idealno izbiro za tiste, ki iščejo elegantno in praktično pohištvo za gostinstvo in dom.

 8. Oblazinjeni sedeži na voljo: Poleg tega so na voljo oblazinjeni sedeži, ki dodajo udobje in še boljšo izkušnjo sedenja.

Stol Pedrali ARA 316 je torej vsestranski stol, ki združuje slog, funkcionalnost in trpežnost, kar ga naredi za odlično izbiro tako za gostinstvo kot za domačo uporabo.

Barve:

Vrtni fotelj Pedrali Ara 316

Oblikovalski studio Jorge Pensi Design Studio je priznani oblikovalski studio, ki ga je ustanovil argentinski industrijski oblikovalec Jorge Pensi. Studio je znan po svojem delu na različnih področjih oblikovanja, vključno s pohištvom, osvetlitvijo in industrijskim oblikovanjem. Jorge Pensi je prejel priznanje za svoje minimalistične in elegantne oblikovalske stvaritve, ki pogosto združujejo funkcionalnost z estetiko.

Skozi svojo kariero je Jorge Pensi sodeloval z znanimi proizvajalci pohištva in oblikovalskimi blagovnimi znamkami, pri čemer je ustvaril širok spekter izdelkov, ki so bili predstavljeni na razstavah in v publikacijah po celem svetu. Delo njegovega oblikovalskega studia odraža sodoben in časovno nevtralen občutek za oblikovanje, njihove stvaritve pa so znane po svojih čistih linijah, pozornosti do detajlov in inovativni uporabi materialov.

Na splošno je oblikovalski studio Jorge Pensi Design Studio pustil pomemben pečat v svetu oblikovanja, njihove oblikovalske stvaritve pa še naprej veljajo za iskane zaradi svoje sofisticiranosti in vsestranskosti.

Vrtni fotelj Pedrali Ara 316

Vzdrževanje materiala - Polipropilen:

Za čiščenje sledite tem navodilom:

 1. Uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v raztopino nevtralnega mila razredčenega v vodi, in nato sperite z vodo. To bo pomagalo odstraniti umazanijo in ostanke brez poškodb površine.

 2. Lahko uporabite tudi vodno paro, denaturiran alkohol in amoniak. Vendar bodite previdni pri uporabi teh snovi in jih nanesite zmerno. Nato temeljito obrišite s čisto krpo, da preprečite madeže ali poškodbe.

 3. Izogibajte se uporabi papirnatih krp, abrazivnih gobic in detergentov granul, saj bi lahko opraskali površino polipropilena. Vedno uporabljajte mehke in neabrazivne materiale za čiščenje.

S temi smernicami za vzdrževanje boste ohranili površino polipropilena čisto in v dobrem stanju, kar bo ohranilo videz in trajnost vašega izdelka iz polipropilena.

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Vrtni stol Pedrali Ara 315

Več informacij
Širina: 70 cm
Višina: 74 cm
Višina naslona za roke 61 cm
Globina: 64 cm
Višina sedišča 42 cm
Nakladalen: 8 kom
Min. naročilo: 4 kom
st-ara-316 (529.90 kB)
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!