Ležalnik Pedrali RAIL

Outdoor dry-feel stackable

Ležalnik Rail je zunanji ležalnik, ki ga odlikujejo preproste in sodobne linije, idealen za uživanje v sprostitvenih trenutkih na terasi, v vrtu ali ob bazenu. 

Oblikovalec: Pedrali R&D

Logo Pedrali

897,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Pedrali: RAIL L
 
 

Ležalnik Pedrali RAIL

Prednosti in značilnosti ležalnika Rail:

 1. Sodoben dizajn: Ležalnik Rail ima enostavne in sodobne linije, ki se odlično prilegajo sodobnim zunanjim okoljem, kot so terase, vrtni prostori in ob bazenih.

 2. Vzdržljiva konstrukcija: Konstrukcija iz praškasto lakiranega aluminija je trpežna in odporna na vremenske vplive, kar omogoča dolgo življenjsko dobo ležalnika.

 3. Nerjaveče jeklo: Štiri noge iz nerjavečega jekla so odporne proti koroziji in zagotavljajo stabilnost ležalnika.

 4. Vodoodporna tekstilna mreža: Sedež in naslonjalo sta izdelana iz vodoodporne tekstilne mreže, ki je primerna za uporabo na prostem in se hitro suši po dežju ali stiku z vodo.

 5. Nastavljivo naslonjalo: Naslonjalo je nastavljivo, kar omogoča prilagajanje nagiba ležalnika glede na udobje in potrebe uporabnika.

 6. Prostor za shranjevanje: Nastavljivo naslonjalo tvori prostor za shranjevanje, kjer lahko hranite knjige, brisače ali druge drobnarije.

 7. Dodatna udobnost: Na voljo je tudi blazina iz drenažnega poliuretanskega pene, prevlečena z vodoodpornim in UV-odpornim materialom, ki zagotavlja dodatno udobje med sprostitvijo.

 8. Odpornost na UV-žarke: Materiali so odporni na UV-žarke, kar ohranja barve in videz ležalnika tudi ob izpostavljenosti soncu.

Ležalnik Rail združuje slog, funkcionalnost in vzdržljivost, kar ga naredi za odlično izbiro za uživanje v prostem času na terasi, v vrtu ali ob bazenu.

Ležalnik je mogoče nakladati v višino do 10 kosov, kar omogoča učinkovito shranjevanje več ležalnikov, ko niso v uporabi, in optimalno izkoriščanje prostora. Ta lastnost je še posebej uporabna, kadar potrebujete več ležalnikov za vašo teraso, vrt ali bazen, saj omogoča enostavno skladiščenje in organizacijo.

Področje uporabe: Zunanji prostori

Na voljo sta dve barvi okvirja in dve barvi tkanine za sedež. Možnost s kolesi ali brez njih. Na voljo je tudi s senčnikom ali brez njega.

Barva ogrodja:

BI100E SA200E

Barva tekstilne mreže:

BI SA

Skrb za materiale - Tkanina:

Priporočamo redno čiščenje tkanin, da ohranite videz tekstilnih prevlek in podaljšate njihovo življenjsko dobo. Prah in umazanija lahko obrabita tkanino, zato priporočamo redno čiščenje s sesalnikom (s šibkejšim sesanjem). Pri madežih je ključno, da hitro ukrepate; tekočine je treba vpijati z belim vpojnim prtičkom. Nepoškodovani madeži se lahko odstranijo z nežnim tapkanjem z vlažno gobo ali belim krpo brez dlačic. Učinkovitost čistil na majhnem, nevidnem delu preverite pred uporabo na celotni površini. Ne uporabljajte abrazivnih čistil, koncentriranih sredstev, topil ali belil. Upoštevajte, da so ti nasveti zgolj priporočila in ne zagotavljajo popolnega odstranjevanja madežev. Vedno se obrnite na tehnične specifikacije in navodila za vzdrževanje, ki so navedena na vsakem posameznem izdelku, ter sledite navodilom na morebitnih etiketah.

Acciaio Inox (Nerjaveče jeklo):

 • Verniciato (Praškasto lakirano): Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralno milo, sredstvo za odstranjevanje maščobe za gospodinjstvo, alkohol in čistila, primerna za kovine. Po čiščenju vedno sperite s čisto vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte abrazivnih detergentov, granul, topil ali drugih topil.

 • Verniciato Trasparente (Prozorno praškasto lakirano): Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralno milo ali sredstvo za odstranjevanje maščobe za gospodinjstvo. Po čiščenju vedno sperite s čisto vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte amoniaka, abrazivnih detergentov, granul ali topil.

 • Satinato (Matiran), Lucidato (Sijajen), Cromato (Kromiran): Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralno milo ali sredstvo za odstranjevanje maščobe za gospodinjstvo. Po čiščenju vedno sperite s čisto vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte alkohola, amoniaka, abrazivnih detergentov, granul ali topil.

 • Bronzo Satinato (Matiran Bronz): Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralno milo ali sredstvo za odstranjevanje maščobe za gospodinjstvo. Po čiščenju vedno sperite s čisto vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte alkohola, amoniaka, abrazivnih detergentov, granul ali topil.

 • Ottone Anticato (Antikno Medenina): Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, namočeno v nevtralno milo ali sredstvo za odstranjevanje maščobe za gospodinjstvo. Po čiščenju vedno sperite s čisto vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte alkohola, amoniaka, abrazivnih detergentov, granul ali topil.

Upoštevajte, da so to samo smernice za vzdrževanje in da ni priporočljivo uporabljati agresivnih čistilnih sredstev, saj lahko poškodujejo površine. Vedno upoštevajte navodila proizvajalca za vzdrževanje.

Aluminij:

Za čiščenje uporabite krpo iz mikrovlaken, navlaženo z nevtralnim milom ali čistilom za gospodinjsko uporabo, ki odstranjuje maščobo. Po čiščenju vedno sperite z vodo in temeljito posušite. Ne uporabljajte grobih detergentov, topil, koncentriranih izdelkov, kislin ali alkalij.

Ležalnik Pedrali RAIL

Ležalnik Pedrali RAIL

Ležalnik Pedrali RAIL

 

 

Več informacij
Dolžina 180 cm
Širina: 72,5 cm
Višina: 30,5 - 78,8 cm
Višina sedišča: 30,5 cm
Teža 13 kg
Nakladalen: 10 kom
st-rail-23 (586.44 kB)
st-rail-30 (450.29 kB)
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!