MINI KUHINJA ZEUS K-140

Mini kuhinja Zeus K-140

Monoblok kuhinje in pohištvo za hotele in rezidence

100 % izdelano v Italiji - Storitev na ključ

2.769,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
15-30 dni
SKU
Mob: ZEUS K-140
  • Kupite 2 za 2.492,10 € na kos in prihranite 10%
  • Kupite 3 za 2.353,65 € na kos in prihranite 15%
1 - 3 kom
4 - 15 kom - 25%

Monoblok - Mini kuhinja Zeus K-140

MINI KUHINJA Z VRATI

Iščete popolnoma funkcionalno kuhinjo? Monoblok Mini kuhinja K-140 je na voljo v vnaprej določenih modulih, ki jih lahko namestite, kot želite. Izberite velikost, postavitev, funkcijo in obliko svoje sanjske kuhinje. Monoblok mini kuhinja K-140 s pokrovom širine 127,6 cm, ena izmed najmanjših izdelkov proizvajalca Mobilspazio, skupaj z vsemi osnovnimi napravami:

  • pomivalno korito (s sifonom in pipo)
  • odcejevalnik
  • kuhalna plošča (4 vrste)
  • hladilnik od 119 litra
  • Pokrov

Vse monoblok kuhinje proizvajalca Mobilspazio na voljo v različnih barvah in zaklenjena s ključem. Mini kuhinje so primerne za garsonjere, samske domove, hostele in hotele, stanovanja, kuhinje, kleti in terase, kmečke turizme ter povsod tam, kjer imamo primerne prostore. Kuhanje je zelo priročno, ker so vsi aparati v dosegu roke, kot je kuhalna plošča, napa, pomivalno korito, hladilnik, mikrovalovna pečica in posoda za smeti. Lahko je leva ali desna postavitev. 

Video knjižnica

Mobilspazio vabi operaterje in strokovnjake iz tega sektorja, da obiščejo njihov poseben razstavni prostor, v katerem sta mini hotel in mini rezidenca poustvarjena z resničnimi realizacijami, da obiskovalcem omogoči vstop v pravi nastanitveni objekt in da iz prve roke izkusimo kakovost izdelkov Mobilspazio. Za tiste, ki podjetja ne morejo obiskati, pa Mobilspazio ponuja vrsto fotografij in videoposnetkov, posnetih znotraj razstavnega prostora podjetja.

Osvežite s tipko - F5

 
Italija 01Italija 02
Več informacij
Višina: 127,6 cm
Globina: 61 cm
Teža 104 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!