Vrtna garnitura MAURITIUS z blazinami

Vrtna garnitura MAURITIUS z blazinami združuje udobje in slog, ustvarjajoč popolno oazo sprostitve v vašem domu ali na prostem. Blazine zagotavljajo dodatno udobje, medtem ko eleganten dizajn dodaja pridih razkošja vašemu prostoru.

1.140,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
WI806771-ANTR
 
 

Vrtna garnitura MAURITIUS z blazinami

Sedežna garnitura MAURITIUS z blazinami ponuja udobno in elegantno rešitev za vaš prostor na prostem. Z dimenzijami 199x71x75cm, 83x71x75cm in 93x56x38.5cm ter težo 67.2 kg,

Ta garnitura je primerna za različne postavitve. Izdelana je iz trpežne strukture iz štampane plastike v imitaciji umetznega ratana v  Taupe in Antracit barvi s UV zaščito. Blazine debeline 8 cm zagotavljajo udobno sedenje.

Dimenzije pakiranja so 146x60x115cm, skupna teža z embalažo pa znaša 72kg.

Prednosti in značilnosti sedežne garniture MAURITIUS z blazinami vključujejo:

  • Udobnost: Blazine debeline 8 cm zagotavljajo udobno sedenje in počivanje.
  • Trajnost: Izdelana je iz trpežne strukture in wicker tkanine, ki je odporna na vremenske vplive, kar omogoča dolgotrajno uporabo na prostem.
  • Estetski videz: S svojim elegantnim dizajnom in barvami Taupe in Antracit se lepo prilagaja različnim zunanjim prostorom.
  • UV zaščita: Materiali so obdelani s UV zaščito, kar podaljšuje življenjsko dobo garniture in ohranja barve.
  • Prilagodljivost: Zaradi različnih dimenzij je primerna za različne postavitve in velikosti prostorov na prostem.
  • Enostavno vzdrževanje: Materiali so enostavni za čiščenje in vzdrževanje, kar omogoča dolgotrajno lep videz garniture.
  • Komplet vključuje vse potrebno: Sestavljen je iz kompleta, ki vključuje vse potrebne dele za sestavo in udobno uporabo.
  • Odpornost: Plastična struktura je odporna na različne vremenske pogoje, kar omogoča uporabo skozi celo leto brez potrebe po dodatnem vzdrževanju.
Prosimo, upoštevajte, da je garnitura MAURITIUS dostavljena v delih in jo je treba sestaviti. Preden začnete s sestavljanjem, preverite, ali imate vse potrebne dele in pripomočke ter sledite priloženim navodilom za sestavljanje. Priporočamo skrbno in previdno sestavljanje, da zagotovite pravilno delovanje in varno uporabo garniture. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave med postopkom sestavljanja, se obrnite na našo službo za pomoč strankam za dodatno podporo.
Sedežna garnitura Mauritius
Sedežna garnitura Mauritius
Več informacij
Teža 67,2 kg
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!