Vrtni stol LUCILA KUBU - naravni ratan

"Stol Lucila Kubu združuje naravni ratan v kubu pletivu z močno jekleno konstrukcijo, ki zagotavlja estetski čar in trdnost. S svojo vsestranskostjo in različnimi barvnimi možnostmi je odlična izbira za notranje in zunanje prostore."

"Stol Lucila Kubu je prava izbira za tiste, ki želijo naravni navdih v svojem domu" poudarja estetsko privlačnost in naravni čar tega stola. Ta opis naglaša, kako stol Lucila Kubu lahko dopolni notranjost doma z naravnim videzom ratana v kubu pletivu, kar prinaša občutek topline in udobja.

124,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Biz: LUCILA KUBU
 
 
 
 

Vrtni stol LUCILA KUBU - naravni ratan

Stol LUCILA KUBU  ima strukturo iz epoksi prašno lakiranega jekla v mat črni barvi in naravnega ratana v kubu pletivu. Priporočljivo je, da stol ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi in slabemu vremenu, da ohranite njegovo kakovost in trajnost. Noge stola je potrebno sestaviti.

Na voljo je v barvah pletiva: črna, bela, siva in naravna.

Stol Lucila Kubu ponuja številne prednosti in lastnosti, ki jih lahko izpostavimo:

  • Naravni materiali: Izdelan je iz naravnega ratana v kubu pletivu, kar zagotavlja naraven in estetsko privlačen videz.
  • Trpežna konstrukcija: Struktura stola je iz epoksi prašno lakiranega jekla, kar zagotavlja trdnost in stabilnost.
  • Estetska privlačnost: Zaradi kombinacije naravnega ratana in mat črne barve jeklene konstrukcije stol Lucila Kubu izžareva estetski čar, ki se lepo prilega različnim okoljem.
  • Vsestranskost: Zaradi svojega privlačnega dizajna se stol Lucila Kubu odlično prilega tako notranjim kot zunanjim prostorom, kot so terase, vrtni paviljoni, jedilnice, balkoni itd.
  • Odpornost na vremenske vplive: Kljub naravnim materialom je priporočljivo, da stol ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi in slabemu vremenu, vendar pa je z ustrezno nego in vzdrževanjem mogoče podaljšati njegovo življenjsko dobo.
  • Enostavna montaža: Stol Lucila Kubu je enostaven za sestavljanje, saj zahteva le montažo nog.
  • Raznolikost barv: Na voljo je v različnih barvah pletiva, kot so črna, bela, siva in naravna, kar omogoča prilagajanje stola različnim okoljem in dekorativnim shemam.

Te lastnosti in prednosti stola Lucila Kubu ga naredijo privlačno izbiro za tiste, ki iščejo udobno, trajno in estetsko privlačno pohištvo za notranje in zunanje prostore.

Vrtni stol LUCILA KUBU - naravni ratan

Vrtni stol LUCILA KUBU - naravni ratan

Več informacij
Širina: 45 cm
Višina: 85 cm
Višina sedišča: 45 cm
Globina: 55 cm
Teža 3 kg
Min. naročilo: 4 kom
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!