Barski stol PANAMA - PANAMA B

Barski stol Panama: Sodoben dizajn, trajni materiali in živahne barve združujejo estetski čar z udobjem in praktičnostjo. Na voljo v različnih različicah, s prilagodljivimi nasloni za roke ali brez, ki omogočajo personalizirano izkušnjo sedenja. Uživajte v udobnem in elegantnem sedenju, ki dodaja značaj vsakemu dekorju.

232,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gab: 242/A, 243/A
 
 
 
 

Barski stol Panama - Panama B

Barski stol Panama predstavlja odlično kombinacijo modernega dizajna in trajnih materialov, ki omogočajo prilagodljivost in udobje.

Njegove značilnosti in prednosti vključujejo:

  • Estetska prilagodljivost: Značilen značaj vsakemu modernemu in klasičnemu dekorju dodaja s sodobnimi linijami, velikodušnimi dimenzijami in različnimi veselemi barvami. To omogoča, da se stol popolnoma vključi v različne estetske okolice in prinaša svežino ter živahnost v prostor.
  • Trajnost in kakovost: Izdelan je iz trpežnih, visokokakovostnih in odpornih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo stola in njegovo zanesljivo uporabo v različnih okoljih. To omogoča tudi enostavno vzdrževanje in čiščenje.
  • Prilagodljivost: Na voljo je več različic stola, vključno z možnostjo udobnih naslonov za roke ali oblazinjenim sedežem in/ali naslonjalom. Ta prilagodljivost omogoča izbiro stola, ki najbolje ustreza potrebam in preferencam uporabnika.
  • Udobje: Velikodušne dimenzije in možnost dodatnega oblazinjenja zagotavljajo udobje med sedenjem, kar je ključno za prijetno izkušnjo uporabe stola, bodisi v domačem okolju ali v gostinskih obratih.
  • Praktičnost: Poleg estetskega vidika in udobja je barski stol Panama tudi praktičen, saj je enostaven za vzdrževanje, prenašanje in shranjevanje. To je še posebej pomembno v prostorih, kjer je potrebno pohištvo redno premikati ali shranjevati.

Skupaj zagotavljajo, da je barski stol Panama odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo sloga, udobja in funkcionalnosti v svojem pohištvu.

Paname je različica barskega stola iz istoimenske kolekcije in je v celoti izdelana v Italiji.

Tabure je izdelan iz monobloka polipropilena, ojačenega s steklenimi vlakni, idealne surovine, ki zagotavlja največjo odpornost proti obrabi in slabemu vremenu.

Lahek, močan in z edinstvenim in ekskluzivnim dizajnom je zagotovo idealen za dokončanje opreme katerega koli okolja, odprtega za javnost, kot so bari, restavracije, picerije, pubi, bazeni in kopališča ali celo vrtovi, dvorišča in terase.

Lahko ga izbirate v barvah:

  • Bela
  • Črna
  • Oranžna
  • Rjava
  • Zelena

Barski stol Panama

Več informacij
Širina: 48/58 cm
Višina: 114 cm
Višina sedišča: 75 cm
Globina: 59 cm
Teža 7 kg
Min. naročilo: 2 kom
scheda-panama (401.38 kB)