Barski stol SHIVER - nakladalen

"Barski stol Shiver: Trajnostna eleganca za zunanje prostore. Reciklabilen tehnopolimer, odporen na vremenske vplive in na voljo v široki paleti sodobnih barv. Lahek, funkcionalen in robusten - popolna izbira za vsak prostor."

117,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Gab: SHIVER 68/A
 
 
 
 
 
 

Barski stol Shiver

Barski stol Shiver predstavlja odlično izbiro za različne prostore, še posebej za zunanjo uporabo.

Njegove prednosti in lastnosti vključujejo:

  • Trajnost: Izdelan je iz tehnopolimera, ki je v celoti reciklirljiv, kar pomeni, da je okolju prijazen izdelek. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo stola in zmanjšuje obremenitev na okolje.

  • Odpornost na vremenske vplive: Zaradi svoje trdne zasnove je Shiver idealen za uporabo na prostem. Odporen je na različne vremenske pogoje, vključno s soncem, dežjem in mrazom, kar omogoča, da ostane v odličnem stanju tudi ob dolgotrajni izpostavljenosti zunanjim elementom.

  • Široka izbira barv: Na voljo je v široki paleti barv, vključno z belo, bež, rdečo, svetlo sivo, oranžno in svetlo zeleno kar omogoča prilagodljivost glede na obstoječo estetiko prostora ali osebne preference.

  • Estetski videz: Stol ima strogo in sodobno zasnovo, ki se odlično vključi v različne prostore, bodisi notranje ali zunanje. Njegova privlačna oblika dopolnjuje estetiko prostora, ne da bi pri tem žrtvovala funkcionalnost.

  • Lahkost in prenosljivost: Zaradi materiala izdelave je Shiver izjemno lahak, kar olajša premikanje in postavitev stola po potrebi. To je še posebej koristno za gostinske obrate ali dogodke, kjer je potrebna mobilnost pohištva.

  • Robustnost: Kljub svoji lahkosti je Shiver izjemno robusten in stabilen. Zaradi svoje trdne konstrukcije lahko brez težav vzdržuje težo uporabnika in se upira običajnim obrabam ter trčenjem.

Barski stol Shiver je tudi nakladalen in se lahko zlaga eden na drugega do 4 kosov, kar omogoča enostavno shranjevanje in prihranek prostora. Ta funkcija je izjemno praktična pri organizaciji prostorov, še posebej v okoljih, kjer je treba stolove shraniti ali premikati po potrebi, kot so gostinski lokali, dogodkovni prostori ali domače terase. Zmožnost zlaganja omogoča tudi lažji transport stolov, kar olajša logistiko pri organizaciji dogodkov ali pri premeščanju pohištva.

Skupaj zagotavljajo barski stol Shiver kot odlično izbiro za tiste, ki iščejo trajno, funkcionalno in estetsko privlačno pohištvo za uporabo tako v notranjih kot zunanjih prostorih.

Barski stol Shiver barve

Barski stol Shiver

Barski stol Shiver

Barski stol Shiver

Več informacij
Širina: 43 cm
Višina sedišča: 75 cm
Globina: 45 cm
Teža 4,8 kg
Nakladalen: 4 kom
Min. naročilo: 4 kom