Mreža iz naravnega ratana - Paglia di Vienna

Cena velja za m2

Širina: 40, 45, 50, 60 in 70 cm = 59,00 € z DDV

Širina: 90 in 100 cm = 66,00 € z DDV

Minimalna količina naročila 5 tekočih metrov

Za vmesne vrednosti vam predračun naredimo mi.

59,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dostave:
7-20 dni
SKU
Paglia di Vienna
40 cm
45 cm
50 cm
60 cm
70 cm
90 cm
100 cm

Mreža iz naravnega ratana - Paglia di Vienna 

Mreža iz naravnega ratana imenovana Paglia di Vienna ali španski trs v zavitkih različnih dimenzij. Mreže se največ uporabljajo za izdelavo in obnovo sedišča stolov, dekoracijo radiatorjev in pohištva ter za druge okrasne namene.

Dimenzije:

Širina: 40, 45, 50, 60, 70, 90 in 100 cm

Dolžina role. 15 m


Ponovno v modi Dunajska slama ali Paglia di Vienna


Ratan mreža Paglia di Vienna

Omara iz ratan mreže Paglia di Vienna

Vedno začnem od tu, iz svojih prostorov, od doma, od stvari, ki jih imam najraje, in od dodatkov, ki sem jih našel na podstrehi moje babice. Na primer, nekateri elementi so končani z Dunajsko slamo ali Paglia di Vienna, ki je spet v modi v pohištvu in modi. Zdaj ga je enostavno najti na torbah, kapah, čevljih in na področju pohištva, danes pa ga zlahka kombiniramo s skandinavskim in kolonialnim slogom. Gre za poseben postopek slame, rastlinske vlaknine, pridobljene iz indijskega trsa, ki ima zelo starodavno poreklo. Danes se Dunajska slama z oholostjo vrača na teren, zajema tako modo kot pohištvo.

Stoli Thonet iz ratan mreže Paglia di Vienna

Verjetno ste mnogi od vas zagotovo pomislili na slavni najbolje prodajani stol na svetu, Thonet št. 14. Stol, ki so ga oblikovali sinovi kabinetarja Michaela Thoneta, prvi je poskusil s tehniko, ki je omogočila izdelavo ukrivljenega lesenega pohištva. Od tega trenutka je ta proces podedoval ime istoimenskega mesta, ki je videlo, da se je rodilo in osvojilo ves svet.

Paglia di Vienna Design

V zadnjih letih je dunajska slama doživljala vzpone in padce v svetu pohištva, dokler ni zelo dolgo izginila s prizorišča. Toda po dolgem obdobju odsotnosti je dunajska slama po zaslugi vrnitve shabby chic sloga in pohištva v francoskem slogu znova eden najbolj iskanih materialov oblikovalcev in arhitektov po vsem svetu.

Kavč - Divan iz ratan mreže  Paglia di Vienna

Številni sodobni oblikovalci so si v zadnjem času želeli ponovno razložiti uporabo dunajske slame v sodobnem ključu, s čimer so zasnovali originalne dodatke za opremo, vendar z retro in zelo elegantnim pridihom.

Mizica iz ratan mreže Paglia di Vienna

Če imate dovolj velik proračun, da boste lahko vlagali v pohištvo, boste zelo enostavno našli klubske mize, mize, posteljna vzglavja, zofe, svetilke, dunajske slamnate knjižnice, ki so bile ponovno predlagane 

Knjižna omara iz ratan mreže Paglia di Vienna

In ne obupajte, če želite dokončati dekor sobe, vendar je proračun precej majhen! V tem primeru vam priporočamo, da uporabite ratan mrežo Paglia di Vienna. Tako boste doživeli čudovito izkušnjo, spoznali boste nove ideje, lahko kupite majhne zaklade, polne zgodovine, in zagotovo boste naredili pristno dunajsko pohištvo iz slame po ugodni ceni!

 

Ratan mreža Paglia di Vienna